Sayfa 660/1006 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun hocam , bunu ilk yazdığınızda sanırım şiddetle karşı çıktığımı hatırlıyorum. Bu ülkede TL ile o kadar uzun vadeye girebilmek için mangal gibi yürek lazım demiştim. Neyse hayatta herşey tecrübedir. Bu da kârdan zarar olarak bi tecrübe puanı olsun kenarda.
    Teşekkürler hocam,
    Döviz veya borsa kültürüm pek olmadığı, ev-araba vs. almak da istemediğimden faizlerin inişe geçeceği belliyken en yüksek orandan bağlayıp arkama yaslanayım dedim. Gelinen noktada dönüş günü itibariyle benim profilimdeki bir yatırımcı için mevcut seçenekler içerisinden en mantıklısını yapmış olacağım diyebilirim, ama tabi keşke biraz ticaret kültürüm vs. olsaydı da şu vahşi enflasyona karşı daha iyi koruyabilseydik dişimizden tırnağımızdan artırdıklarımızı

2.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sn. bahri aşağıdaki linkte yıllara göre asgari ücret artışları mevcut
    erbakan ne verdiyse ondan öncekiler de benzer oranlarda artış yapmış, sallamayla olmuyor
    sonuçta sadece bir yıl iktidarda kalmış bir hükümet icraatından para teorisi üretmek cahillik

https://www.doviz724.com/yillara-gor...i-ucretler.php
    Asgari ücretin sadece 30 yılda 1200 TL den 450 milyona artışı TL deki inanılmaz erimeyi gösteren en önemli veri...

Demirel'in (seçim vaadi için) onlar 1 veriyorlarsa ben 2 vereceğim şeklinde açık artırmaya dönüştürdüğü ücretlerin nasıl devalüasyona neden olduğu bu rakamlarda görünüyor.

Aynı klasik siyaset devrede...

Aslında artan salt asgari ücret değil.

İster kamuda oldun ister özel sektörde, diğer çalışanlar da kademeli olarak zam isteyecektir.

Bunu hemen mal ve hizmetlerdeki artış (ki zaten oluyor) gündeme gelir.

Sonuç enflasyon ve devalüasyon.

Herkes zam aldık sanır.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. Karli dagdan kar bağışlamışlar...!!!!
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Buyuk lutuf 2.7 ucuzlayacakmis.ocakta buyuk zam gelicek demekki yersen.
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

4.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Merkez Bankası zorunlu karşılık oranlarını yükseltti

Merkez Bankası döviz cinsi mevduat için zorunlu karşılık oranını tüm vadelerde 200 baz puan artırdı.

Merkez Bankası zorunlu karşılık oranlarında değişiklik yaptı.

Resmi Gazete'de yayımlanan teliğe göre, döviz cinsi mevduat için zorunlu karşılık oranı tüm vadelerde 200 baz puan artırıldı. Vadesiz ve 1 yıla kadar vadeli döviz hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 25'e yükseldi. 1 yıl ve 1 yıldan uzun vadeli döviz hesaplarında zorunlu karşılık oranı ise yüzde 19 oldu.

Zorunlu karşılık, mevduat kabul eden bankaların bu mevduatlara karşılık olarak Merkez Bankası�nda bulundurmak zorunda oldukları para ya da altındır. Zorunlu karşılık oranı, mevduatın vadesine ve yerli ve yabancı para cinsinden olup olmadığına göre belirlenir.

Zorunlu karşılık uygulaması, bankaların içine düşebileceği olası zorluklara karşı bir tedbir amacını taşır ancak para politikasının bir aracı olarak da (Piyasadaki likiditeyi kontrol etmek için) kullanılıyor. (EKONOMİ SERVİSİ)

Evrensel
    https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...ZbacWJUPQ&s=19

https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...QL7n61vjg&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

6. https://twitter.com/paramedya/status...MaVVRtkwQ&s=19
    Faiz indirimi ile güya ev sahibi olmak isteyenlere avantaj sağlanıyor benim favorilerde de bunun gibi pek çok örnek var 1 ayda yüzde 30 zam yapan var faiz indiriminden sonra konut kredisi faizi geldi aylık 2.5 a ben ne anladım bu işten

7. bUGÜN MEVDUAT DÖNÜŞÜ VAR - FAİZDE OLSA SEPET YAPTIM EL-MECBUR KATLANACAĞIM...
    ORANI PAYLAŞIRIM...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. 1 M + vakıfbank 16,25

Sayfa 660/1006 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •