Sayfa 661/748 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    kagıt 70 e dogru giderken pek saygıdeger ortak 1000 lot sattım diye kapa niye alel acele bildirim yollar
    Ortak satışlarından önem verilmesi gereken sadece küçükçalığa ait mallardır,,, hissenin şu anki formasyonu alanda pişman satanda pişman formasyonudur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. Çok merak ediyorum acaba cüneyt beyde mi salladı malları??

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3. 68,07 ortalamalı 654 bin lot yazılı bakalım gostercekler mi kiminak ya da tacirler
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    68,07 ortalamalı 654 bin lot yazılı bakalım gostercekler mi kiminak ya da tacirler
    O lotları Allahım bildiği gibi yapsın fiyat 68 e gelse emri siler orada amaç sadece tahtayı tehdit etmek,,,

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    68,07 ortalamalı 654 bin lot yazılı bakalım gostercekler mi kiminak ya da tacirler
    [QUOTE=axaray;5221103]O lotları Allahım bildiği gibi yapsın fiyat 68 e gelse emri siler orada amaç sadece tahtayı tehdit etmek,,,

Erbos ta ve goltas ta o kadar çok aynı oyunu oynadılarki sadece satıcılı gostermrk korkutmak için olsbilir belki. Müthiş karı var. Full satışları dolu ve ayrıca kanal ist. ICIN . Çok avantajlı. Yabancı alımı gittikçe artıyor. VS.vs. bakalım ne Olacak. Yatırım tavsiyemiz yoktur. Iyi düşünün araştırın ele hiç güvenmeyin.

6.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Gecen ay QNB ve GEDIK yabancıya çalıştı.Bu hafta da yine alımdalar..

Teknik olarak 68.x seviyesine kadar önü açık.Tahtacı Bey bu seviyenin üzerine çıkardığında en sevdiği formasyonu fincan kulpu çalıştırmış olur.68.x üstüne atamazsa bir kulp daha yapar sonrasında onun da yapacak birşeyi kalmıyor.Sür tahtayı 70-80 lere..

Daha önce de belirtmiştim.Portfoyümdeki en güvendiğim şirket.Hisseye duyduğum güven sadece teknik/takas oluşumlarından değil özellikle temelinin sağlam olmasindan ve beklentilerin devam etmesinden gelmektedir.

Hayırlı bereketli kazançlar..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Tahtacı Bey resmi güzel ciziyor.Nokta atışları var.Bir onceki grafikte belirttiğim 68 seviyesinden döndürdü.2.kulbu yapmaya kararlı paşamız..

62-63 araligi destek bulabileceğimiz seviyeler..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

7. 64,50ye dayadı yine.dayayın 400 kusur bin lot oldu ay başından beri qnb uzerinden citynin aldıgı lot
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

8. Esas sözleşmeyi değiştirmiş yurt dışından firma alacak gibi anladım ama gel görki piyasa satış fırsatı olarak gördü

Sayfa 661/748 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •