Sayfa 661/1195 İlkİlk ... 1615616116516596606616626636717117611161 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

abd piyasaları için yorumcular :

EKİM ayında fed im faiz olayını takip eden yatırımcılarda dalgalı hareketlenmelere neden olacağını söylüyorlar.son jackson hole

toplantısında fed başkanını oldukça şahin ifadeler kullandığını ve faiz arttırımlarının DEVEM EDECEĞİNİn sinyallerinin alınıdığını

söylüyorlar.

MUHTEMELEN MB O TARİHLERE YAKIN BİR ZAMANLARDA YENİDEN FAİZ İNDİRİR
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

2.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Stok yapmaya devam, mesela 67 liraya omo sıvı çamaşır deterjanı 10 tane aldım, tarım kredide aynı deterjan 92 lira. Çok değil 1 haftaya her yerde 100 lirayı geçer. 5 kilo şeker her yerde 122 lira, ben 92 liraya buldum. Piyasadan ucuza bulduğu akmaz kokmaz ne varsa stook devaaam, geçenlerde 1 kilo çaykur buldum 53 liraya piyasada 72 liğraydı 10 kilo aldım. devaaaam
    Fiyatların dur duragi yok.
    Pekgyo ile aranız nasıl Sayın decamercion?

TCMB brüt döviz rezervleri, 70 milyar 823 milyon dolar oldu (Önceki 71 milyar 488 milyon dolar)
    - Altın rezervleri, 40 milyar 824 milyon dolar oldu (Önceki 40 milyar 761 milyon dolar)
    - Toplam rezervler 111 milyar 647 milyon dolar oldu (Önceki 112 milyar 250 milyon dolar)

TCMB net uluslararası döviz rezervleri 12,62 milyar dolar oldu(Önceki $13,88mlr)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

MHP lideri Bahçeli: "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın seçilmesi için olağanüstü çaba sarf edilecektir."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Stok yapmaya devam, mesela 67 liraya omo sıvı çamaşır deterjanı 10 tane aldım, tarım kredide aynı deterjan 92 lira. Çok değil 1 haftaya her yerde 100 lirayı geçer. 5 kilo şeker her yerde 122 lira, ben 92 liraya buldum. Piyasadan ucuza bulduğu akmaz kokmaz ne varsa stook devaaam, geçenlerde 1 kilo çaykur buldum 53 liraya piyasada 72 liğraydı 10 kilo aldım. devaaaam
    Aldıkta ne oldu yeniden bitti 6 ay içinde,sadece alınanlar yanına kar,peşinden malum RTE dayatması yeni baştan,sanırım bu sefer daha katmerli olacak,eleştirilere kulak tıkıyorlar sanal olarak büyüyorlarmıs,bizden gayrisi bakalım bu savsatalara inanacakmı ?,bu gidislen 8 haziran seçimlerinden çok kötü olacaklar,hadi bizi es geçtik,en fazla onların destekçileri ezilen,adamlar trol ordusu kurmuşlar,kaçak sarayda herkesin trol askerleri var,onlardan biriside beni çarptı,Pekere trol gönderilmiyor döt korkusundan,çünkü anında bamlıyor...üstelik 70 yıllarında kayıt dışı malları kayıt altına aldık,vatan savunması için 5000 gönüllü alayından 300 kişi kaldı,dünya kadarda yer bağışı yaptık vatan için,ama suçlu biz olduk halkı kışkırtıp nümayışa sevk etmişiz vatan haini olmuşuz,yazdık bir yere,onu unutmayacağız öfkem çok,70'e dayandık aile ferdi olarak devletin her kademesinde bulunduk 80 darbesine kadar,ne olduysa ondan sonra bozuldu sistem ak karaya karıştı,20 sene içine ise maf olmuş bir türkiye 5'li çete gibilere çaliştı tüğü bitmemiş yetimler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,064
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    MHP lideri Bahçeli: "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Erdoğan'ın seçilmesi için olağanüstü çaba sarf edilecektir."
    Önce kendisini kurtarsın

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aldıkta ne oldu yeniden bitti 6 ay içinde,sadece alınanlar yanına kar,peşinden malum RTE dayatması yeni baştan,sanırım bu sefer daha katmerli olacak,eleştirilere kulak tıkıyorlar sanal olarak büyüyorlarmıs,bizden gayrisi bakalım bu savsatalara inanacakmı ?,bu gidislen 8 haziran seçimlerinden çok kötü olacaklar,hadi bizi es geçtik,en fazla onların destekçileri ezilen,adamlar trol ordusu kurmuşlar,kaçak sarayda herkesin trol askerleri var,onlardan biriside beni çarptı,Pekere trol gönderilmiyor döt korkusundan,çünkü anında bamlıyor...üstelik 70 yıllarında kayıt dışı malları kayıt altına aldık,vatan savunması için 5000 gönüllü alayından 300 kişi kaldı,dünya kadarda yer bağışı yaptık vatan için,ama suçlu biz olduk halkı kışkırtıp nümayışa sevk etmişiz vatan haini olmuşuz,yazdık bir yere,onu unutmayacağız öfkem çok,70'e dayandık aile ferdi olarak devletin her kademesinde bulunduk 80 darbesine kadar,ne olduysa ondan sonra bozuldu sistem ak karaya karıştı,20 sene içine ise maf olmuş bir türkiye 5'li çete gibilere çaliştı tüğü bitmemiş yetimler.
    https://m.youtube.com/watch?v=5s9_Xndrb68

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 661/1195 İlkİlk ... 1615616116516596606616626636717117611161 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •