Sayfa 661/1019 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Viop XLV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Arkadaş var kapıyı çarpıp çıkmış bir yerden aylar sonra başı önde eğik geri gelmiş. Sordurdum babası öyle istemiş.

Hahaha.

Neyse su akar yolunu bulur.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. https://twitter.com/uzunabdurrahman/...16883012440064
    Abdurrahman Uzun🇹🇷🇵🇸
    @uzunabdurrahman
    Beni kendin gibi dönek ve besleme zannetme.!
    Ben zalim sisi ile alakalı dün nerdeysem bugün de aynı yerdeyim.
    Devletimiz ortam gereği birileriyle anlaşır, görüşür, fotoğraf verir..
    Dış politika Tweterdan ergenlik taslamak değildir, hele operasyon çocukluğu hiç değildir.!
    kıymetli dostlar tweter yazan bu insanın 566 bin takipçisi var gençlerin hiiç umudu kalmadı tekrar ediyorum 566 bin 566.000 Beş yüz altmış altı bin akape zihniyeti tekrar hüküm sürecekse çocuklarınız ve torunlarınız nasıl bir hayat sürecek bir daha düşünün derim.
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

3. Piyasa şu an kulağının üstüne yatmış ama Suriye tarafından Gaziantep Karkamışa roketler düşüyor. Pozisyonlarını ayarlasinlar haber önemsenir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    akçay sen şaka mısın ? daha geçen hafta altın almak için uygun enstrüman soruyordun, al sana al-sat spreadi en düşük- hiç bi başka masrafı olmayan- spot altın fiyatını tam yansıtan ve hazine garantisinde gram altın.. tahtadan al, tahtadan sat

yaptığın yoruma bak, seni nasıl ciddiye alsın insanlar ? sabah akşam karlı işlem ekstresi yollamakla olmuyor, birazcık samimiyet laızm
    bildiğimiz hisse gibi alıp satacak miyiz?
    ve direk altına endeksli.(Bu altın ,hazine işlerini bilmem)

Kodu belli mi?

5.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Dr.Nureddin NEBATİ🇹🇷
    @NureddinNebati
    ·
    33sn
    Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğümüz, vatandaşlarımıza yeni bir tasarruf aracı sunuyor. Darphanemiz, bugün itibarıyla Borsa İstanbul’da halka arz yolu ile altına dayalı sertifika ihraç edecek.
     Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Nebati: Darphane Sertifikası’na yatırım yapan tasarruf sahipleri altınlarını fiziki olarak da teslim alabilecek
    *Nebati: Böylece vatandaşlarımızın tasarruf seçenekleri genişleyeceği gibi Hazine'nin altın rezervlerinin üreticilerimizi ve ihracatçılarımızı yeni yatırımlar için fonlaması da sağlanacak
    Nebati: Bu yeni tasarruf aracı ayrıca, ulusal paramız Türk Lirası’nın değerinin korunmasına da yardımcı olacak
    Nebati: BİST Pay Piyasası Emtia Pazarı’nda bugünden itibaren doğrudan işlem görmeye başlayacak altına dayalı sertifikaların tüm vatandaşlarımıza ve ülke ekonomimize hayırlı olmasını diliyorum
    Hisse den çıkıp altına geçiş olabilir mi? İlerleyen günlerde...

6.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    GESAN, KONTR, YEOTK, KMPUR, MIATK gibi hisselerde tabanlar çözüldü. Bence SASA, HEKTS ve SMRTG'de gel gel yapmak için..

Oralar da çözülür diye atlayanlara mal dağıtımı devam ediyor.
    Taban bozmadan nasıl mal dağıtılacak, hacim düşük değilmi. Şöyle taban bozup birdaha taban yaparsa mal dağıtılıyor drrdim ama şu an sanki dipten ucuza almak için düşürüyolar gibi geliyor bana

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by semh Yazıyı Oku
    https://twitter.com/uzunabdurrahman/...16883012440064
    Abdurrahman Uzun🇹🇷🇵🇸
    @uzunabdurrahman
    Beni kendin gibi dönek ve besleme zannetme.!
    Ben zalim sisi ile alakalı dün nerdeysem bugün de aynı yerdeyim.
    Devletimiz ortam gereği birileriyle anlaşır, görüşür, fotoğraf verir..
    Dış politika Tweterdan ergenlik taslamak değildir, hele operasyon çocukluğu hiç değildir.!
    kıymetli dostlar tweter yazan bu insanın 566 bin takipçisi var gençlerin hiiç umudu kalmadı tekrar ediyorum 566 bin 566.000 Beş yüz altmış altı bin akape zihniyeti tekrar hüküm sürecekse çocuklarınız ve torunlarınız nasıl bir hayat sürecek bir daha düşünün derim.
    Sivas da aydınları yakan adam! masanın bacağı olmuş. Türkiye laiktir laik kalacak. Şeriat isteyenler İrana gitsin. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Erbakan şeriatçı diyenler bugün Erbakanı bismillah diyerek anıyor. Chp liler ağzından düşürmüyor.

İşte siyaset böyle birşey. Boşver takılma. Chp gözlüğüyle bakarsan farklı, Akp gözlüğüyle bakarsan farklı görürsün. Gözlüğü çıkar öyle bak.

8. Cuma günü endeks genele yayılan bir alım var idi
    fakat endekse rakam olarak yansımadı
    bugünde aynı durum devam ediyor
    kapanış rakamsal olarak da güzel olmalı

Sayfa 661/1019 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711761 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz