Arkadaş var kapıyı çarpıp çıkmış bir yerden aylar sonra başı önde eğik geri gelmiş. Sordurdum babası öyle istemiş.
Hahaha.
Neyse su akar yolunu bulur.
Arkadaş var kapıyı çarpıp çıkmış bir yerden aylar sonra başı önde eğik geri gelmiş. Sordurdum babası öyle istemiş.
Hahaha.
Neyse su akar yolunu bulur.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
https://twitter.com/uzunabdurrahman/...16883012440064
Abdurrahman Uzun🇹🇷🇵🇸
@uzunabdurrahman
Beni kendin gibi dönek ve besleme zannetme.!
Ben zalim sisi ile alakalı dün nerdeysem bugün de aynı yerdeyim.
Devletimiz ortam gereği birileriyle anlaşır, görüşür, fotoğraf verir..
Dış politika Tweterdan ergenlik taslamak değildir, hele operasyon çocukluğu hiç değildir.!
kıymetli dostlar tweter yazan bu insanın 566 bin takipçisi var gençlerin hiiç umudu kalmadı tekrar ediyorum 566 bin 566.000 Beş yüz altmış altı bin akape zihniyeti tekrar hüküm sürecekse çocuklarınız ve torunlarınız nasıl bir hayat sürecek bir daha düşünün derim.
Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.
Piyasa şu an kulağının üstüne yatmış ama Suriye tarafından Gaziantep Karkamışa roketler düşüyor. Pozisyonlarını ayarlasinlar haber önemsenir
Sivas da aydınları yakan adam! masanın bacağı olmuş. Türkiye laiktir laik kalacak. Şeriat isteyenler İrana gitsin. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Erbakan şeriatçı diyenler bugün Erbakanı bismillah diyerek anıyor. Chp liler ağzından düşürmüyor.
İşte siyaset böyle birşey. Boşver takılma. Chp gözlüğüyle bakarsan farklı, Akp gözlüğüyle bakarsan farklı görürsün. Gözlüğü çıkar öyle bak.
Yer İmleri