Sayfa 661/743 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711 ... SonSon
Arama sonucu : 5939 madde; 5,281 - 5,288 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yanlışınız var gibi.
    Tbt %0.45 artı olması lazım bugün..
    Yarın bakarız..
    Bu linkteki siteden bakmıştım. orada 10 yıllıklarda %1,42 lık kapanış gördüm. Ancak bu yükseliş özellikle öğleden sonra saat 16.00 sonrası hızlanmış yani ağırlıklı ortalama fiyat daha düşük oluşmuş da olabilir.

https://www.doviz.com/tahvil/tr-10-yillik-tahvil

Dostlar KLH fon hakkinda goruslerinizi alayim
    talep ettiginizde yaklasik 22.5 milyon liralik talep edin gibi nefis bir goruntu aliyorsunuz. tefas sayfasinda da min deger belirtiliyor ama halka acik olmuyo bu hali ile
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    TR 10 Yıllık Tahvil Faizi
    Son (17:15)
    27,10
    %1,42 ( 0,38)

TBT fonunun içindeki tahvillerin ortalama vadesi 900 gün üzeri olduğundan yarın 10 yıllık tahvillerdeki yükselişe bağlı %1 üzeri eksi yazacak gibi görünüyor..
    Tahvili %99 kusurdan %80 e çekmişler belki o kadar dusmez bende az birsey tbt aldim okadar duserse satarım ... 1aydir ekmeğini yiyen yedi bize kırıntıları kaldı

Bu arada zbj de 0.1487 getirmiş .tahviller yükselmişken bu getiri de sacma

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Tahvili %99 kusurdan %80 e çekmişler belki o kadar dusmez bende az birsey tbt aldim okadar duserse satarım ... 1aydir ekmeğini yiyen yedi bize kırıntıları kaldı
    İnş.dediginiz gibi o kadar düşmez hatta çıksın. Ben de diger hisse, döviz endeksli vb. Fonların yanında Tbt, ak2 ve yot almıştım geçen hafta. eğer içeride enflasyon rakamlarını atlatirsak 6 marttaki merkezin yılın 2.toplantisina kadar gideri olabilir bu fonların. Tabi ki orda da yine faiz indirimi gelmesi şartıyla. Gelmesi de yüksek ihtimal.

6.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    İnş.dediginiz gibi o kadar düşmez hatta çıksın. Ben de diger hisse, döviz endeksli vb. Fonların yanında Tbt, ak2 ve yot almıştım geçen hafta. eğer içeride enflasyon rakamlarını atlatirsak 6 marttaki merkezin yılın 2.toplantisina kadar gideri olabilir bu fonların. Tabi ki orda da yine faiz indirimi gelmesi şartıyla. Gelmesi de yüksek ihtimal.
    Olaya sadece tahvillerin günlük yükselmesi düşmesi olarak bakmayınız. Yani tahvil faizi yükseldi , fon kesin düşecek demek değildir.

Tbt dediğim gibi bugün %0.5 artı kapattı..Bende var..
    Dediğim gibi sabah kontrol edersiniz rakamı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Olaya sadece tahvillerin günlük yükselmesi düşmesi olarak bakmayınız. Yani tahvil faizi yükseldi , fon kesin düşecek demek değildir.

Tbt dediğim gibi bugün %0.5 artı kapattı..Bende var..
    Dediğim gibi sabah kontrol edersiniz rakamı
    Borçlanma araçları fonlarından en fazla TBT almıştım. Sadece yarını değil sonraki günlerini de merak ediyorum Uzun yıllar borsa tarafında yeri geliyor %10 taban veya yeri geliyor %10 tavanlar görmeye alışık olan ben için ertesi gün tahvil fonlarında +%1 mi -%1 mi olacak durumu yine de heyecan veriyor. Nasıl bir işin içine düştüysek

8. Sayın cennetyolu,
    Ben de uzun yıllardır birikimimi hep borsada değerlendirdim. Bundan çok da memnunum...

Ama yüksek faiz dönemleri bizimki gibi yabancı para girişinin olmadığı piyasalarda ciddi olarak baskı yaratıyor.
    Ben aylardır sadece ppf lerde olan paramın bir kısmını borçlanma araçlarına kaydırdım..
    Şu an yüksek miktarda para girişi var ama tabi süreci iyi izlemek lazım...Faiz indirimi devam ettikçe avantajlı olacaklardır...

Detay olarak fonun akşam kapanış fiyatını resmi uygulama olan e-YATIRIMCI uygulamasından görebilirsiniz. Fonun gün sonu kapanış fiyatı orada yazar. Onu önceki günki fon fiyatına böler farkı bulursunuz.
    Ben de öyle yapıyorum zaten...Ondan artışı şimdiden görüyorum

Sayfa 661/743 İlkİlk ... 161561611651659660661662663671711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •