Sayfa 662/1012 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Burgan dolar mev alan varmi?

2. Bahçeli, her türlü kararları Erdoğan'a bıraktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sayın Cumhurbaşkanının uzlaşı zeminindeki her türlü tasarrufuna saygılıyız dedi.

Yakında dükkanıda kapatır artık sayın devlet bahçeli oda diğerleri gibi saraya Reisin kanatları altına yerleşir. tıpkı tuğrul türkeş numan kurtulmuş ve süleyman soylu gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by candaslar Yazıyı Oku
    yeni hesap açtım, gece calışanhesap mış . günlük faizini veriyor. yıllık yüzde beş. dün yatırmıştım bugün 1 dolar fazla görunuyor
    Eğer 10k dolar için tam 1 dolar yattıysa yıllık brüt faiziniz 4,45% oluyor.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bahçeli, her türlü kararları Erdoğan'a bıraktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sayın Cumhurbaşkanının uzlaşı zeminindeki her türlü tasarrufuna saygılıyız dedi.

Yakında dükkanıda kapatır artık sayın devlet bahçeli oda diğerleri gibi saraya Reisin kanatları altına yerleşir. tıpkı tuğrul türkeş numan kurtulmuş ve süleyman soylu gibi.
    Neyseki İYİ PARTİ var gerçek ATATÜRKÇÜ milliyetçiler için.

5.  Alıntı Originally Posted by candaslar Yazıyı Oku
    yeni hesap açtım, gece calışanhesap mış . günlük faizini veriyor. yıllık yüzde beş. dün yatırmıştım bugün 1 dolar fazla görunuyor
    gece çalışıyo gündüz yatıyo demek

syg,

6.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    gece çalışıyo gündüz yatıyo demek

syg,
    Hahha süpersiniz
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Opsiyon ne şekilde?. Çoğu banka zaten %5 ve üzeri opsiyonsuz usd mevduat oranı sunuyor.
    Şahsi düşüncem , eğer çok balık bir opsiyon değilse alınan riske değmez gibi geliyor. Belki çok balık bir opsiyonsa dahi değmeyebilir.
    Bilgilendirmeniz için teşekkürler, haklısınız. Sayenizde (tüm forumdaşları düşünerek kullanıyorum) güncel oranlarla ilgili bilgiye sahip oluyorum. Bu bakiyeyi İş Bankası'nda bırakmak istiyorum, bu yüzden düşük olan yapılandırmasız faiz oranlarına rağmen orada devam ediyorum. Yapılandırmalı ürün olunca da faiz oranları piyasa oranlarına yaklaşmış oluyor.

Opsiyon şu şekilde: İleri tarihli kur sabitlemesi (forward pricing) yapılıyor. Bildiğim kadarıyla o dönem hangi parite daha iyi ileri tarihli fiyatlama (pricing point) veriyorsa o kura dönülerek ve vade sonunda tekrar sizin bulunduğunuz kura dönülerek bu işlem yapılıyor. İş Bankası genelde Euro'ya dönüş yapıyor, sizin bakiyeniz ABD Doları ya da Sterlin olsa dahi. Bunun yanında bir de opsiyon satıyorsunuz bankaya. Bu da aralık olan opsiyonlardan (range accrual) oluyor. Örneğin benim işlemimde, EURUSD 1.1090 - 1.1590 arasında kaldığında primi alabiliyorum. Bu sayede mevduat karşılığı faiz oranı %5 oluyor. Aralık dışına çıkıldığında %3,4 oluyor ve sadece ileri tarihli sabitlenen kurdan gelen tutarı alıyorsunuz. Opsiyon Amerikan tipi.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Eğer 10k dolar için tam 1 dolar yattıysa yıllık brüt faiziniz 4,45% oluyor.
    0.85 * 5 = 4.25

Sayfa 662/1012 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •