Sayfa 662/999 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Aman ha, mutlaka elinizden çıkartın küçük kafaları.
    Küçük kafa hiç bir yerde kalmadı.
    Öylesine "franklinin kafası küçük olan eski dolarları alıyor musunuz" diye sorduğum zaman o seriyi hatırlamayan memurlar bile var.

Yastık altıcıların buna çok dikkat etmesi gerek.

Ben küçüğün daha yenisi olan büyük kafalardan bile yıllar önce kurtuldum. Daha da o seriyi almıyorum.
    (gerçi artık dolar almıyorum ya neyse)

Eğer ki bir gün tekrar dolar alırsam mor yüzlükten aşağısını kabul etmem.

Kıl bir müşteriyim evet.
    Bugün ben kıllık yapmazsam yarın onlar bana kıllık yapar, para elimde patlar.

Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

2. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

taputakastan paranın yattıgına dair mesaj geliyormusmus.peki orda bir aldatıcı mesaj olursa ne olacak.!!
    takasbankatan gonderilmiş gibi mesaj gonderilemezmı...daha guvunli bir yontem olmalı.
    su olabilir takasbankın internetteki hesabına girip paranın yatıp yatmadıgı kontrol edilebilir.
    aslında guzel bir uygulama.ABD de boyle...

4.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    taputakastan paranın yattıgına dair mesaj geliyormusmus.peki orda bir aldatıcı mesaj olursa ne olacak.!!
    takasbankatan gonderilmiş gibi mesaj gonderilemezmı...daha guvunli bir yontem olmalı.
    su olabilir takasbankın internetteki hesabına girip paranın yatıp yatmadıgı kontrol edilebilir.
    aslında guzel bir uygulama.ABD de boyle...
    gittigidiyor sitesindeki sisteme benzer birşey olmalı..

1 Alıcı konut bedelini taputakas sistemine yatıracak
    2 Tapuda satış gerçekleşecek
    3 Taputakas parayı satıcıya transfer edecek

bu kadar basit

Bir nevi hakemlik işte.. işlem başı 140tl + kayıtlı ekonomi = ufak çaplı yapısal reform

5.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Ben olsam '' Sen kimin parasıyla kimi rezil ediyorsun tavşak herif, ver lan paralarımı geri'' der alır çıkarım. Alıyorsan hepsini alacaksın diyip azarlamazsanız kimin hangi koltukta oturduğunu karıştırıyorlar. Şu dünyada en nefret ettiğim şey paramla rezil olmaktır. Sen kimsinki aldığınız yere götürün diyorsun, beni kendi paramla rezil edeceksin. Mühür kimdeyse Süleyman odur

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mevla büyük değildi, bende uğraşmak istemedim merkezden bize geri yolluyorlar diyince atm olmasa zaten olay çıkarır verirdim, ayrıca söyledim atm kabul ediyor sizin almadığınız parayı diye.

Biliyorum cok merak ediyorsunuz...
    Bugun ihtiyari dovecektim...
    Nihayetinde 10 k daha dustu ve 565 k ya evi anlastik. P.tesi krediye basvurmayi dusunuyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Mevla büyük değildi, bende uğraşmak istemedim merkezden bize geri yolluyorlar diyince atm olmasa zaten olay çıkarır verirdim, ayrıca söyledim atm kabul ediyor sizin almadığınız parayı diye.

ATM bazen tersine çalışıyor. Benim başıma geldi, ATM'den gıcır biraz euro çektim, bir süre sonra bir kısmını yine gıcır gıcır, ATM'den yatırayım dedim. Bir küpürü ATM ısrarla kabul etmedi, tutar ( 10 euro) küçük şube uzaktı, iş uzamasın diye bitişiğindeki döviz bürosundan bozdurdum.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Biliyorum cok merak ediyorsunuz...
    Bugun ihtiyari dovecektim...
    Nihayetinde 10 k daha dustu ve 565 k ya evi anlastik. P.tesi krediye basvurmayi dusunuyorum.
    Hayırlı olsun webster

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 662/999 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •