Kahve fiyatları son 10 yılın zirvesinde. (Bloomberg)
(brent ten sonra kahve de çıldırdı....)
bu arada brent 92.01 de....
Kahve fiyatları son 10 yılın zirvesinde. (Bloomberg)
(brent ten sonra kahve de çıldırdı....)
bu arada brent 92.01 de....
Merhaba arkidişim,
İş Bankası'nda özel bankacılık limiti Yılbaşı'nda 2 milyon TL'ye çıkarılmış. Bu sebeple 20-30bin TL tutan beni, seçeceğim normal bir şubeye transfer yapmak isterler.
Masrafsızlık tanımları bende havale/EFT, hesap işletim ücreti ve kredi kartı ücretlerindeydi. İş Yatırım'a TL ya da ABD Doları transferlerde masraf almamalarını beklerim; yalnız siz alınıyor demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
Mutlaka biliyorsunuz da hatırlatmak isterim: Normal ya da özel bankacılık müşterisi olunduğunda İş Yatırım'a TL ya da ABD Doları transfer ücretlerini tek tek sorup, hesap açılışına ona göre karar vermeli.
Selamlar
2022 için gelir vergisi beyan sınırı nedir ? İnternette farklı farklı gördüm.Mesela ilave olarak gelir vergisine tabi hiçbir seyim yok ,eurobond faiz geliri için üst sınır nedir? Hangisini göz önüne almalıyım
Ben iş bankası müşterisi değilim. İşyatırım ile çalışma ihtimalim var o nedenle transfer işlemlerini kolaylaştırmak için işbankası özel bankacılık masrafsızlık ve hizmet kalitesini merak etmiştim.
Ancak bizzat deneyimlemiş başka forumdaşlar da çok önermediler.
Bilgiler için teşekkürler.
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer İmleri