Ayrıca yaptırımlar şu bu harici en yakın tehlikelerden biride Trump'ın İran nükleer anlaşmasını ayın 12'sine kadar iptal edebilecek olması..çok uzun olmayan bir sürede Ortadoğu bayağı bir ısınacak gibi..tabii petrol fiyatlarıda..YTD..
Ayrıca yaptırımlar şu bu harici en yakın tehlikelerden biride Trump'ın İran nükleer anlaşmasını ayın 12'sine kadar iptal edebilecek olması..çok uzun olmayan bir sürede Ortadoğu bayağı bir ısınacak gibi..tabii petrol fiyatlarıda..YTD..
Sanalda çizdiğimiz kendi karakterimiz, söylemler ve iddialarımız, kavga ve meydan okumalarımız sonrasında gerçek hayatta karşılamak ne kadar çarpıcı, yer yer ne kadar komik ve hatta tuhaf durumlar yaratırdı diye düşünüyorum.
Bir tane forum kahramanımız vardı.
Avatarı Conan, her lafı büyük, özelden tehditler savuran ("gelip evinden alacağım" falan), etrafını titreten biri...
Hiç bir toplantıya katılmamış benim gibi..(O zamanlar hissenet üyeleri yerel ve genel bir mekanda toplanır kaynaşırlardı.)
Neye benzediğini bilen yok.
İkamet bilgisi olarak İstanbul yazardı.
Bir arkadaş takmış kafaya sonunda İzmir'de bir aracı kurumun salonunda bulmuş bu zatı.
Ben onun yalancısıyım...1.65-1.70 boylarında, halim selim, yumuşak tavırlı, senin benim gibi bir yurdum insanı çıkmış karşısına...
Hikaye ne kadar doğrudur bilmem ama sanal budur...Bundan eminim.
Gece çok yağmur vardı İzmir'de.
Tüm Nisanın yağışını neredeyse Mayıs'ta bir gecede aldı.
Umarım çiftçi kirazını yağış öncesi hafta içinde toplamıştır.
Yoksa yazık olmuştur.
Abd -türkiye restlesmesi yeniden. F35 savaş uçağı ihalesi satımı iptal edildi ambargo söylemleri var.(yandı gülüm keten helva) dolar yine uçacak. Bir Rusya bir abd yakınlaşması ikili oynayan hükümet. Rusya ile vizeleri tamamen kaldırıyor. Abd Avrupa yine da arkasına alır ambargo uygulamaya kalkarsa büyük bir ekonomik kriz yolda demektir.
Yer İmleri