Sayfa 663/1023 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Ayrıca yaptırımlar şu bu harici en yakın tehlikelerden biride Trump'ın İran nükleer anlaşmasını ayın 12'sine kadar iptal edebilecek olması..çok uzun olmayan bir sürede Ortadoğu bayağı bir ısınacak gibi..tabii petrol fiyatlarıda..YTD..

Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    Ellerindeki tüm imkanları legal,illegal ne varsa kullanarak seçime yakın dolara verip borsaya ufakta olsa bir ralli yaptırmaya çalışacaklarını düşünen tek saf ben miyim? Her ne kadar kimlik siyasetine göre oylar verilecek olsa da , borsa iyi bak maşallah dolarda depreşmiyo diyebilmeleri lazım sonuçta.
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Evet,
    ben de ölüm öncesi gelen iyilik gibi bir şey bekliyorum. Ama ABD dışişleri de sabrımız taşıyor diyor AKP eskisi gibi işbirliğine yanaşmazsa bankalara ağır ceza kesebilirler.
    BIST100 130a yaklaşırsa tam boy şortum, o arada SP500 de son zirvesini yapmış olabilir dalışa geçebilir.
    2 Aydan kısa sürede, dedikleriniz zor...

Adamnar, 15 Temmuzu bile bekleyemediler, ne sidik zorları var ise...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Dogru bu gecen gun ic catisma dedim
    Herseyi deneyecekler asiri yolsuzluk yaptilar ortaya cikmamasi icin .
    Ülkenin durumu sakat.
    Ilk hedef 4.8 dolarda akilalmaz yerlere de gelebilir
    Bu konuyla ilgili iddialar varken,buna karşılık millete güven verici bir açıklama yok.Büyük ekonomik kriz iddiasından bile daha fazla ihtimali olan bir konu.Şayet böyle bir durum gerçekleşirse dolar 10 TL de olsa o doların yüzünü görme veya satma ihtimali kalmayabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Sanalda çizdiğimiz kendi karakterimiz, söylemler ve iddialarımız, kavga ve meydan okumalarımız sonrasında gerçek hayatta karşılamak ne kadar çarpıcı, yer yer ne kadar komik ve hatta tuhaf durumlar yaratırdı diye düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Bir tane forum kahramanımız vardı.

Avatarı Conan, her lafı büyük, özelden tehditler savuran ("gelip evinden alacağım" falan), etrafını titreten biri...

Hiç bir toplantıya katılmamış benim gibi..(O zamanlar hissenet üyeleri yerel ve genel bir mekanda toplanır kaynaşırlardı.)

Neye benzediğini bilen yok.

İkamet bilgisi olarak İstanbul yazardı.

Bir arkadaş takmış kafaya sonunda İzmir'de bir aracı kurumun salonunda bulmuş bu zatı.

Ben onun yalancısıyım...1.65-1.70 boylarında, halim selim, yumuşak tavırlı, senin benim gibi bir yurdum insanı çıkmış karşısına...

Hikaye ne kadar doğrudur bilmem ama sanal budur...Bundan eminim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Gece çok yağmur vardı İzmir'de.

Tüm Nisanın yağışını neredeyse Mayıs'ta bir gecede aldı.

Umarım çiftçi kirazını yağış öncesi hafta içinde toplamıştır.

Yoksa yazık olmuştur.

7.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ayrıca yaptırımlar şu bu harici en yakın tehlikelerden biride Trump'ın İran nükleer anlaşmasını ayın 12'sine kadar iptal edebilecek olması..çok uzun olmayan bir sürede Ortadoğu bayağı bir ısınacak gibi..tabii petrol fiyatlarıda..YTD..
    Önümüzdeki günlerde en çok konuşulacak ve gündem olacak konu olabilir İRAN.
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

8. Abd -türkiye restlesmesi yeniden. F35 savaş uçağı ihalesi satımı iptal edildi ambargo söylemleri var.(yandı gülüm keten helva) dolar yine uçacak. Bir Rusya bir abd yakınlaşması ikili oynayan hükümet. Rusya ile vizeleri tamamen kaldırıyor. Abd Avrupa yine da arkasına alır ambargo uygulamaya kalkarsa büyük bir ekonomik kriz yolda demektir.

Sayfa 663/1023 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •