Sayfa 663/1030 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kızılyıldız Yazıyı Oku
    neyse herkesten özür dostlar.

ilk defa böyle bişey oldu

son olur umarım.

bazı şeylerın ortaya çıkması lazımdı .

çıkmış oldu.
    Sayın Kızılyıldız, çift hesaplı çok (boş) bilmiş arkadaşın durumunu mükemmel ortaya koymuşsunuz, ağzımı bozma moduna girmiştimki siz gerekenleri yazmışsınız teşekkürler. Zira ben sizin kadar düzeyli yazmayı beceremezdim.
    Sinirlenince direk sıyırıyorum diğer okuyanlara ayıp oluyor

Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Ayın birinde babam 3 aylık maaşını aldı kendine bir kısmını ayırır kalanı ile her zaman dolar alırdı bu kez 32 gün vadeliye yatırmış, biraz önce internetten baktım %8 den bağlamışlar iş bankası hiç sormadım kafasına göre iş yapmış bende karışmadım neyse ki yüksek bir miktar değil. Kim bilir bankalar kaç yaşlı insanı bu şekilde düşük faizle kandırıyor halbuki bizimki faizlerin %24 civarı olduğunu da biliyordu.
    Bende sinir oluyorum bankaların yaşlıları sömürmesine. Bir keresinde kavga etmeye gittim. 2 gün evvel en yüksek dediği faize 2 puanı ekleyi verdi.

Düşük miktar varsa yakın vadeli tahvil-bono veya en temizi dövize yatırmak. İş bankasında mevduat anlamsız gözüküyor.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O egeli ben değilim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Tum basliga gecmis olsun.
    Beni de bi yokladi ama orali olmadim.
    Sabirli adamim ne de olsa
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. Üstad elinize sağlık.

Amacı ilgi çekmek olan bir tip, geçen de benimle tartıştı okuduğunu anlamaktan aciz. Ben de farkettim ikisi aynı kişi ikisini de blokladım ama şikayet etmeye uğraşmamıştım.

Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Ayın birinde babam 3 aylık maaşını aldı kendine bir kısmını ayırır kalanı ile her zaman dolar alırdı bu kez 32 gün vadeliye yatırmış, biraz önce internetten baktım %8 den bağlamışlar iş bankası hiç sormadım kafasına göre iş yapmış bende karışmadım neyse ki yüksek bir miktar değil. Kim bilir bankalar kaç yaşlı insanı bu şekilde düşük faizle kandırıyor halbuki bizimki faizlerin %24 civarı olduğunu da biliyordu.
    Evet maalesef öyle yapıyorlar, Halk bank da benim arkadaşım öğretmen bayanın 10 bin Tl sini geçen ay %10 ile 32 günlük yaptı. Kendisini çok zorladım yahu gel bari enpara da hesap açalım falan dedim, internet bankacılığından korkarım param gider dedi bende üstelemedim. 10 bin Tl diyeceksiniz çok fark etmez ama düşünün binlerce kişinin on bin Tl sini bu oranla yaptıklarını ! Boşuna değil bankalar bunca olumsuzluğa rağmen hala dünya kadar kar yazıyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Evet maalesef öyle yapıyorlar, Halk bank da benim arkadaşım öğretmen bayanın 10 bin Tl sini geçen ay %10 ile 32 günlük yaptı. Kendisini çok zorladım yahu gel bari enpara da hesap açalım falan dedim, internet bankacılığından korkarım param gider dedi bende üstelemedim. 10 bin Tl diyeceksiniz çok fark etmez ama düşünün binlerce kişinin on bin Tl sini bu oranla yaptıklarını ! Boşuna değil bankalar bunca olumsuzluğa rağmen hala dünya kadar kar yazıyorlar.
    İnternet bankacılığı güvenmeyen çok kişi var .

Arkadaş iki ay önce eski bankasında dolar 1.75 alırken benim telkinlerimle son ay 7.8 aldı .

Miktar da bayağı yüklü idi arada acayip uçurum var

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7. Dolar oran alan var mı son zamanlarda 1.5 puan düştü diyorlar onda da .

Bilgisi olan paylaşabilir mi

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İnternet bankacılığı güvenmeyen çok kişi var .

Arkadaş iki ay önce eski bankasında dolar 1.75 alırken benim telkinlerimle son ay 7.8 aldı .

Miktar da bayağı yüklü idi arada acayip uçurum var

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Ben en son 2 sene önce dayımın parasını yamyam İş bankasından kurtarmıştım. Parada pek az değildi, 200 bin Tl idi , %9 veriyorlardı ben parayı çekip Odea da %14.5 la bağlamıştım. Rakamlarda yanılabilirim ama o günün faiz oranlarına göre epey fark vardı . Bir şey daha hatırlıyorum , parayı çekmek istediğimi söylediğimde beni müdürün çağırdığını söylediler aslında ben onun ayağına gideceğime onun benim ayağıma gelmesi lazımda ya neyse pek takmadım yukarı yanına çıktım yaş ca benden çok daha genç biri neyse niye parayı çekiyorsunuz diye sordu, direk bu faizle para yatıran enayidir dedim. Siz ne alacaksınız diye sordu oranı söyledim o da bizde %11 veririz dedi. Kızdım, veriyordunuzda niye şimdiye kadar vermediniz dedim odasından çıktım. Bunlar böyle özellikle yaşlı insanları güvenliyiz ayağına göz göre göre soyuyorlar.
    Son düzenleme : umutabi; 07-10-2018 saat: 12:15.

Sayfa 663/1030 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •