Tapu takas sistemi çok güzel ve güvenilir bir sistem.
Ama bizde alınan gayrımenkulun değerini düşük gösterip az harç ödmek isteği oldukça pek rağbet görmez gibime geliyor.Tapu takas'a gerçek değeri bildirince ve para ona göre yatınca harç'ta gerçek değerden ödenmek zorunda kalınacak.
Cok tesekkurler hocam daha iyileri sizin olsun...
Cok tesekkurler hocam daha iyileri sizin de olsun...dolar artik fisek yapar dediginiz gibi sanirim uzun sure para birikmeyecek
Omega hocam Ankradan aldik bakalim. Secim sonrasi 1.28 in geri yukselecegini dusunerek riske atmak istemedim. Bir de mecburduk o civardan almaya cocugun okuluna yakin olsun diye. Hanim da o civarda en cok bu evi begenmisti. Size de cok tesekkurler hocam. Daha iyileri insallah sizlerin olsun.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Hayırlı olsun
Ben krediler için 10 gün daha bekleyeceğim.. kamu bankalarının kendi konutlarına özel 0.98li kredi tüm konutlara çıkarsa krediyi çekeceğim. Siz ziraatten 1.28 faiz harici ne gibi masraflar ödediniz ? yıllık maliyet oranı tüm masraflar dahil % kaça geldi ?
Bu arada konut kredileri düştükçe takip ettiğim ilanlar zam yapıyor şimdi mi sabaha mısiz gene iyi 10k indirim almışsınız bindirim değil
![]()
Sen daha krediye basvuracan, cikacagi kesin mi
1.28 den olana mi?
Vade kac yil olacak
Bu ev sana bayagi pahaliya patlayacak gibi duruyor
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende haftaya ziraati bir yoklayayim bakalim bana kredi verirler mi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri