*hazine ve maliye bakanlığı: Faiz dışı denge ocak-nisan döneminde 15,92 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Faiz dışı denge ocak-nisan döneminde 15,92 milyar tl açık verdi
bir halt olacağı yok.
*hazine ve maliye bakanlığı: Nakit dengesi nisan'da 14,25 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Faiz dışı denge nisan'da 10,46 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Nakit dengesi ocak-nisan döneminde 52,08 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Iç borçlanmanın ortalama maliyeti nisan'da %22,18 (önceki %17,41)
*hazine ve maliye bakanlığı: Iç borçlanmanın ortalama vadesi nisan'da 24,3 ay (önceki 26,3 ay)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*hazine ve maliye bakanlığı: Iç borçlanmanın ortalama vadesi nisan'da 24,3 ay (önceki 26,3 ay)
*hazine ve maliye bakanlığı: Iç borçlanmanın ortalama maliyeti nisan'da %22,18 (önceki %17,41)
*hazine ve maliye bakanlığı: Nakit dengesi ocak-nisan döneminde 52,08 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Faiz dışı denge nisan'da 10,46 milyar tl açık verdi
*hazine ve maliye bakanlığı: Nakit dengesi nisan'da 14,25 milyar tl açık verdi
bir halt olacağı yok.
Kurda 6,20 yukarı...
BİST 'te 90.000 aşağı kırılmak durumunda...
Çok uzun zamandan beri BİST ve VİOP bir tercihim olmadı.
Adamı çarpıyorlar ne olursanız olun.
BİST ve hisseler bana göre yeterince etkilenmedi genel kötü havadan.
Kimse endeksi dolar kuruna falan vurmasın.
BİST deyince benim kerteriz yılbaşında 4,10 lar seviyesindeki İŞC de...
Şu an 5,20 lerde...
Ne oldu da 5 ayda hala bu seviyede...
Gibi...
Dolar ve mevduat iyidir...
Nakit dengesi ocak-nisan döneminde: -52,08 milyar tl
babalara geldiğimiz yer
bir halt olacağı yok.
İmzam seçim sonuna kadar Sn ekfuture'un da verdiği ilhamla değişti...
Her şey çok güzel olacak.
Olmalı.
Başka çare yok.
Not: İmamoğlu, şu muhafazakar dinsel içerikli ifadeleri daha az kullansa.Erdoğan'la yarışırken onu geçecekler diye korkuyorum.
Çin seve seve anlaşacak ABD ile ki goldun 1292 dönüşünden belli oldu.
Becerebilirlerse 1227 ye kadar şu golda bassalar mis gibi olacak.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer İmleri