Sayfa 663/1000 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Göndermiş ama genel dağılım var sadece, ayrıntı yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    olmadı bu iş... öst lere portföyün yüzde kaçıyla maksimum yatırım yapmaya açık bu fon bakalım...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

2.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    olmadı bu iş... öst lere portföyün yüzde kaçıyla maksimum yatırım yapmaya açık bu fon bakalım...
    Yani mesela ÖST %59,29 diyor ama hangi şirketler var onu yazmamış, aynı şekilde hisse %20,32 demiş ama hangi hisseler var yazılmamış, diğer kalemlerde aynı.

3.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Yani mesela ÖST %59,29 diyor ama hangi şirketler var onu yazmamış, aynı şekilde hisse %20,32 demiş ama hangi hisseler var yazılmamış, diğer kalemlerde aynı.

şu anda öst % 30.16 görünüyor ... OPB fonu aynı fondan bahsediyoruz değil mi opb
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !

4.  Alıntı Originally Posted by Hamza__Sütbıyık Yazıyı Oku
    şu anda öst % 30.16 görünüyor ... OPB fonu aynı fondan bahsediyoruz değil mi opb
    29.39'da finansman bonosunu da ekleyin. %30.16+%29.39 = %59,55
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

5.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    29.39'da finansman bonosunu da ekleyin. %30.16+%29.39 = %59,55
    yaşasın ...

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bu konuyu zaten uzatmamak adına cevap yazdım yoksa akşama kadar 30 mesaj yazardı şu kadar eksi yaptı görüyormusunuz diye.
    Zaten bu arkadaşın geçmişi belli yaptığı yazdığı şeyler de belli gelir böyle sataşma olay yaratacak şeyler yazar burdan muhabbeti döndürür.
    Diğer arkadaşı da yok canı sıkılıyor belliki.

Bu arkadaş diğeri gibi değildir dedim ama buda aynı cenahta.

Konumuza dönersek tte bu hareketi 2018 de yapmış tekrar aynısını yapabilir tarihçesini bakınca.
    Ytd
    News traderpanda ile arkadaş mısınız?
    Acc-Tcd tahterevalli gibidir.
    Öğretebilirim isterseniz arkadaşım.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. mevduat üzeri istikrarlı getir elde edeyim derken ost lerinde problem çıkarsa ... orta uzun vadede bu şarkı da az risk sevenlere gelsin diyebileceğimiz bir gpg muadili değil şu vaziyette ... mabadda ne olur du bakali ...

Unumu eledim eleğimi asmadim
    Saçlarımı bakmayın otuzuma basmadım
    Gözümü bir açdım, bugünlere gelmişim
    Sevdiklerim uğruna genç ömrümü vermişim

Roman olur yazsam yazsam
    Eller ne der bu yaşımdan sonra azsam
    Yorganda kene var, kopar kopar yine var
    Levanlarım cebimde, söyleyin sizde ne var

Yolumu yürüdüm, karıncayı ezmedim
    Mincarılık ugruna, dostlarimi üzmedim
    İyi günlerimde yanımda olan dostlar
    Başım dara düşünce, neden yanımda yoklar

8. TTE bugün Ocak/2018 deki fiyatında. Ocak/2018 fiyatına gelebilmek için, neredeyse 2 yıl bekletmiş yatırımcısını. Başka da söze gerek yok.

Sayfa 663/1000 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •