Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık , rasyonel akla atılan imza. İnsanlığın ebedi mutluluğunun anahtarı olacak olan Mazardium EF87 madeni mucidi. Yaşasın !
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
mevduat üzeri istikrarlı getir elde edeyim derken ost lerinde problem çıkarsa ... orta uzun vadede bu şarkı da az risk sevenlere gelsin diyebileceğimiz bir gpg muadili değil şu vaziyette ... mabadda ne olur du bakali ...
Unumu eledim eleğimi asmadim
Saçlarımı bakmayın otuzuma basmadım
Gözümü bir açdım, bugünlere gelmişim
Sevdiklerim uğruna genç ömrümü vermişim
Roman olur yazsam yazsam
Eller ne der bu yaşımdan sonra azsam
Yorganda kene var, kopar kopar yine var
Levanlarım cebimde, söyleyin sizde ne var
Yolumu yürüdüm, karıncayı ezmedim
Mincarılık ugruna, dostlarimi üzmedim
İyi günlerimde yanımda olan dostlar
Başım dara düşünce, neden yanımda yoklar
TTE bugün Ocak/2018 deki fiyatında. Ocak/2018 fiyatına gelebilmek için, neredeyse 2 yıl bekletmiş yatırımcısını. Başka da söze gerek yok.
Yer İmleri