Sayfa 663/1005 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,297 - 5,304 arası.

Konu: Viop LXV

İsrail İran füze attı diyor ateşkesten sonra
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Ne oldu dow vs aldıklarını veriyor bizimki belli oda haberle vade sonu kapanış hikayesi indir bindir makina spor
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. bizim küçük yatırımcını güzel örneğisin sen..herkes kazanırken ben de kazanayım dediler..simitçisi çaycısı memuru esnafı sapığı herkes aldı hisse..gerçekleri görünce sümük akıtıyor..olum sizin sümüğünüz bitmez gari..siz seçilmiş kesimsiniz..
    sisin kaderiniz bu..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

4.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    İsrail İran füze attı diyor ateşkesten sonra
    sabah yazdık alışın bu böyle devam edecek normal activiteye dönecek kuduz netanyahu iktidarda böyle kalır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Ben sana yazdikca haz aliyorsun kabul et. Bundan besleniyorsun. Tavukla toprakla ugrasacagina burada etkilesim almak icin geliyorsun. Ditas bir tl de olsa almazsin cunku o zamanda niye elli kurus olmasin dersin. Teneke seni

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Habere bak biraz..Yatanyahu yine yatıracak piyasayı..uyuma yine..hem beyinciğinizi kullanmayın hemde sümük akıtıın etrafa
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    bizim küçük yatırımcını güzel örneğisin sen..herkes kazanırken ben de kazanayım dediler..simitçisi çaycısı memuru esnafı sapığı herkes aldı hisse..gerçekleri görünce sümük akıtıyor..olum sizin sümüğünüz bitmez gari..siz seçilmiş kesimsiniz..
    sisin kaderiniz bu..
    Kucuk yatirimci ne kadarliktir senim nazarinda? Sen buyuk yatirimci misin? Araligi versene bileyim bende kucuk muyum buyuk muyum?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanal içine aldığım kertik kürtük araziyi geçebilirsek sanki biraz düzlüğe çıkarız: https://invst.ly/1b4025

Sayfa 663/1005 İlkİlk ... 163563613653661662663664665673713763 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •