Sayfa 664/748 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 5,305 - 5,312 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Ben de Sayın Borsavizyon gibi tek lot vermedim.Bimasin Isdmrin Ereglinin vb gibi defansif hisselerin bile taban olduğu olağan dışı bir durumda nuhcm unun da tabanlar görmemiz gayet normal karşılıyorum.

Insallah endeksin geri dönüşüne guzel tepkiler vererek yolumuza devam ederiz..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

2. ekranı sadece izliyorum.suan satışta planım yok, iki gundur tek uzuntum gelecek nakitimin gelmemesinden dolayı alış yapamamam.nasip artık...beklemeye devam..hayırlı bol kazançlar...

kişisel görüşüm olup, asla yatırım tavsiyesi değildir.

3. Ben de kişisel olarak temettü ile daha fazla lot alamayacağıma üzülüyorum.

Asla YTD

4. Birde bedelsiz açıkla o kadar haberin ardından

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Şirket genel politikasına paralel 1.50 brüt 1.275 net temettü veriyor. karın 1/3 unu dağıtıyor. Ayrıca deloit firmasını seçmişler Oyak i bile bunlar denetliyordu dolayısıyle kaliteli iş yaptıklarını gösteriyor. Kotu birşey yok. 5 gün sonra temettü var. Bedelsiz zaten kurul gündeminde yok. Egeen hatırlayın bedelsiz vermedikçe arttı 2 bin kusur oldu. Ful satışlı ve satisi döviz cinsi olan bir şirkette ortamsınız keyfiniz bakın bence. Ama bence tabiki yatırım tavsiyesi değildir. Hayırlısı. Ytd.

6. Toplam hacim 3.385, tahtacı bey çek biraz yukarı

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

7. Geçen yıl temettü yattığı gün yükseltip parayı cebimize koymuştun bu sene planın ne acaba,

8. NUHCM - Nuh Çimento

Sayın tahtacı bize citinin şubat ayından marta kadar, neden neredeyse 2.000.000 lot alış yaptığını açıkla deki “onlar bu işi bilmiyor”bizde satıp sana devredelim malları

Son düzenleme : axaray; 31-03-2021 saat: 12:01.

Sayfa 664/748 İlkİlk ... 164564614654662663664665666674714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •