Sayfa 669/1195 İlkİlk ... 1695696196596676686696706716797197691169 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Bakan Nebati : Ekonomik aktivitedeki güçlü seyir ve şirket karlılıklarındaki artış BIST'i yatırımcılar için cazip kılıyor. Borsamız son dönemdeki performansıyla diğer gelişen ülke borsalarından pozitif yönde ayrışmış durumda. İlerleyen dönemde de bu güçlü seyrin sürmesini bekliyoruz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Haftalık covid tablosu açıklandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Ünsal Ban ev hapsi tedbiri ile serbest bırakıldı.
    Üç vakte kadar ev hapsinden kaçtı haberi düşer.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bakan Nebati : Ekonomik aktivitedeki güçlü seyir ve şirket karlılıklarındaki artış BIST'i yatırımcılar için cazip kılıyor. Borsamız son dönemdeki performansıyla diğer gelişen ülke borsalarından pozitif yönde ayrışmış durumda. İlerleyen dönemde de bu güçlü seyrin sürmesini bekliyoruz.
    Gidişinizi kutladığından olmasın sakın.

Canım benim.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Viking Kağıt (#VKING)

VKING.E payları 05/09/2022 tarihli işlemlerden (seans başından) 04/10/2022 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile işlem görecek.

Emir paketi tedbiri, "piyasa emri ve piyasadan limite emir girişinin kısıtlanması", "emir iptalinin, emir miktar azaltımı ile emir fiyat kötüleştirmesinin yasaklanması" ve "emir toplama bilgi yayınının kısıtlanması" uygulamalarını kapsıyor.

Hissede halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı ile brüt takas tedbirleri) emir paketi tedbirlerinin uygulandığı süre boyunca devam edecek.

Bütün kağıt ve ambalaj sektörü para basıyor bu dolandırıcı şirketse öz sermaye bile eksi.

Ne işi var bu gibi şirketlerin borsada.

RÜŞVET ve YOLSUZLUK için galiba.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

İki aracı kurumun ismi değişiyor.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültende iki aracı kurumun unvan değişikliği başvurularının onaylandığı duyuruldu.

SPK bülteninde yer alan bilgilere göre, BGC Partners Menkul Değerler'in ticaret unvanının "Vesta Menkul Değerler" olarak değiştirilmesine ilişkin esas sözleşme değişikliği başvurusu olumlu karşılandı.

Kurul ayrıca, Reel Kapital Menkul Değerler'in ticaret unvanının "TFG İstanbul Menkul Değerler" olarak değiştirilmesine ilişkin başvuruyu da onayladı.

https://www.borsagundem.com/haber/ik...isiyor/1685496
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bunun için mi Elektrik ve doğal gaza zamları döşediniz.?
    Borsa,bir ayda % 10 artıyor ise,Temel tüketim ürünleri % 20-30 artıyor..!!
    Bir hafta önce 33 TL ye aldığım tuzlu fıstık, Dün tekrar almak istedim,42 TL'..
    Borsadan % 10 kazan,Git markete % 30 ver..
    Eeee.Ne anladım ben bu işten.!?
    Ekonomi uçuyo, şahlanıyo,G20 ülkesiyiz,Arkadan !!
    Etiketler ışıl ışıl..Nebatiinin gözleri gibi..!!

8. Geçen yıldan bu yıla 2 kat artmayan herhangi bir ürün varmı ?
    Bilen veya duyan yazsın ki enflasyon nasıl % 100 olmuyor anlamaya çalışalım
    Gerçekten soruyorum, merak ettiğim için bilen yazsın lütfen

Sayfa 669/1195 İlkİlk ... 1695696196596676686696706716797197691169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •