Sayfa 669/1122 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 5,345 - 5,352 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Hedef CCC

Yaparsa Akparti yapar.
    Digerleri konusur.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Fitch şu an negatifte bıraktığı notu bir kez daha indirirse "şiddetli riskli" pozisyona teğet olacağız.

Bunun yabancılar için anlamı TR ye (BİST vs) para yatırırsanız TL nin değer kaybı nedeniyle servetinizi kaybetme riskinin çok mu fazla olur?
    Bence, "kaybedersen uzulmeyecegin kadar para yatır" seviyesi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Aniden bastiran yagmur megakent Istanbul'u esir aldi..

Syg,

Bir koy beş al ekonomisi.zar atıp yatırım yapılıyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://youtu.be/-N95foPhcmg

Yaparsa Akp yapar..

Para fiskiriyeaaah...

Syg,

6. Parası olana TR fıstık gibi ülke. Cennet cennet... Yollar RU UA plakalı araç dolu. Yol kenarına parketmişer sülalece 3-4 araç birden denize giriyorlar

Döviz geliri yaratabilene TR top quality bir yer. Asgari ile ya da 8-10 bin tl’ye çalışan için durum zor. Kaçan giden de daha çok para kazanmak için gidiyor. Bir de eğitimsizlerin sayısının aşırı yüksek olması büyük sıkıntı.

Ekşide yazıyor doktor hastaları bırakıp kaçmış acilden. Kendisini kesinlikle suçlamıyorum. Ücret iyi olsa dayanılır bu tiplere ama 800-1000 dolar için bu tiplerle muhattap olmak çok büyük bir işkence.

Cahille muhattap olmadan, döviz kazanıyorsanız burası cennet cennet. Mutluluğu başka yerde aramaya gerek yok. :d

7. Sırt bu güzellikten ben de payımı alayım diye bir miktar borsa yatırımım var bistte. Aslında güneyde bir daire yazlık falan da şart ama du bakalım. Ülkeye yatırım yapmamak için sebep arayınca yüzlercesi var ama şu deniz plaj ormanlar hepsini unutturuyor.

8. Ümit Özdağ yine iyi bir noktadan yakalamış.

Muhalefet uyumaya devam ediyor.

--------------------

2015’ten beri Suriyeli sayısı hep 3 milyon 600 bin! Doğum oranları 5.3 iken bu nasıl oluyor?
    Bu rakamı sabit tutmak için vatandaşlık verdiklerinizin yerine yenilerini mi alıyorsunuz?
    Her doğan Suriyeli/Afgan'ı vatandaş mı yapıyorsunuz? Türk Milleti’ne nasıl bir komplo kurdunuz? https://t.co/u41Bxxx3mJ

https://twitter.com/umitozdag/status...gIYbPMpog&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 669/1122 İlkİlk ... 169569619659667668669670671679719769 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •