Sayfa 67/113 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon
Arama sonucu : 901 madde; 529 - 536 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. Matriks in 2024 yılı hasılatı 1 milyar TL seviyesine yaklaştı. İlgili basın açıklaması:

WhatsApp Görsel 2025-03-10 saat 14.36.18_26c0e0ef.jpg
    Son düzenleme : paulauster34; 10-03-2025 saat: 14:41.

2.  Alıntı Originally Posted by Umk Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla meclistede yapay zeka ile alakalı bir çalışma komisyonu kuruldu. Bir takım toplantılar yapılıyor ve devam ediyor anlaşılan ülkemizde de gelecek zamanlarda yapay zekanın yoğun kullanımı olacağı düşüncesindeyim.

3. Şirket bunları daha evvel öngörmüş ve rapor yayınlamış zaten..
    130 arge çalışanı bulunan mtrks yapay zeka alanında tek geçerim..
    Finansal teknoloji alanında algolar tarafında gridbotlara yaptıkları yatırımla 19 farklı içerik geliştirdiler..
    Yani şirketin altyapısı tamamen yapay zeka ee bunu diğer sektörlere de sunmak küçük dokunuşlarla mümkün..
    Bence şimdi finansal pazarın kaymağını yemeye devam etsin pazar çok büyük..
    Ufaktan diğer alanlara yatırımlarda başladı..
    Pd 2 milyar…!

4. Çok kıymetli paylaşımlar emeğinize sağlık. Görünen o ki firma inovasyon noktasında gerçekten başarılı işler çıkaracağa benziyor.

5. 2024/12 1 milyar ciro ile kapatıldı..
    1 ocak tarihi itibari ile mtrks data ücretleri ortalama %45-50 zam gördü..
    2025/12 1,7-2 milyar tl arası ciro beklentim olur..
    Mevcut pd 2 milyar tl..
    Ham yazılım ve yapay zeka altyapısı ile çalışan algo üreticisi bir şirket için pd/satışlar oranının bu kadar düşük kalmasını beklemiyorum..

6. bu gün son alışlarımı da yaptım arkadaşlar...pörföyümdeki bir hisseye kıyıp ,onları da matrikse kanalize ettim...özelikle enflasyon muhasebesinden dolayı 350 milyon tl civarı gider 2025 yılının ilk üç ayında enflasyon muhasebesi uygulanmayacağından dolayı direk kar hanesine yazılacak olması ,ayrıca şirketin hizmetlerine 2024 yılının sonlarında %50 zam yapması , 2025 yılında bilançoların oldukça parlak olacağını işaret ediyor...

bunlar pozisyonumu artırmamın önemli nedenlerinden birisi...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 67/113 İlkİlk ... 1757656667686977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •