Sayfa 67/662 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 529 - 536 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. DW ye sormuşlar neren eğri nerem doğruki demiş. Yazıklar olsun bir haftadır sadece yazılanları okuyorum ve insan oğlu yaşadığı sürece bu mezar hırsızları maalesef olucak. Böyle zor geçen günlerde dahi rant peşinde koşmak yazıklar olsun. Elbetteki deprem sonrası işlemler kapatılmalıydı , kapatmayanlardan bunun hesabı sorulmalı ve ayrıca tüm işlemler iptal edilmeli. Sosyal demokrat geçinen zavallılar bu depremler veya diğer felaketler elbette bir gün sizleri veya çocuklarınızıda etlileyebilir. Ülkemiz maalesef deprem üreten bir konumda bunun olumsuz etkilerini en aza indirecek projeler üretmek yerine mezar hırsızlığına soyuluyor ya ben buna yanıyorum. Uzak dursun oradan gelecek üç beş kuruş Ülkem bir daha böyle felaketler yaşamasın. Tekrar yazıklar olsun mezar hırsızlarına ve böyle günlerde insanların en zayıf olduğu günlerden çıkar sağlamaya çalışanlara. Firavunların bile mezar hırsızları vardı demekki insanlık olduğu sürece bu hırsızlar hep olacak. Gün kenetlenme günü olmalı hesap günü yaralar sarılınca olmalı. Maalesef beni yine şaşırtmayan bazı kişiler işlemler iptal olmasın deyip böyle günde nemalanacağı üç beş kuruşun peşinde. Ben epeydir AKBANK veya İŞCTR almayı düşünüyordum , ama bir lot dahi almadım ve almam. Biliyorumki satan kişinin ruh hali sağlıklı değil ve oradan kazanacığım üç beş kuruş bir gün benden kat be kat çıkacaktır.

2. Hem bist ilk gün kapatılmalıydı diyorsunuz, hem de sosyal demokratlara sarıyorsunuz.

Bist A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Erişah Arıcan. Hani damadın doktora tezini yazan bir prof. vardı ya.. işte o. Aynı zamanda varlık fonunda da ynt. krl. üyesi.

Bir diğer üye Fahrettin Altun

Bir diğeri Metin Kıratlı

Çemkireceksiniz doğru tarafa çemkirin lütfen.

Alıntı Originally Posted by Stock trader Yazıyı Oku
    DW ye sormuşlar neren eğri nerem doğruki demiş. Yazıklar olsun bir haftadır sadece yazılanları okuyorum ve insan oğlu yaşadığı sürece bu mezar hırsızları maalesef olucak. Böyle zor geçen günlerde dahi rant peşinde koşmak yazıklar olsun. Elbetteki deprem sonrası işlemler kapatılmalıydı , kapatmayanlardan bunun hesabı sorulmalı ve ayrıca tüm işlemler iptal edilmeli. Sosyal demokrat geçinen zavallılar bu depremler veya diğer felaketler elbette bir gün sizleri veya çocuklarınızıda etlileyebilir. Ülkemiz maalesef deprem üreten bir konumda bunun olumsuz etkilerini en aza indirecek projeler üretmek yerine mezar hırsızlığına soyuluyor ya ben buna yanıyorum. Uzak dursun oradan gelecek üç beş kuruş Ülkem bir daha böyle felaketler yaşamasın. Tekrar yazıklar olsun mezar hırsızlarına ve böyle günlerde insanların en zayıf olduğu günlerden çıkar sağlamaya çalışanlara. Firavunların bile mezar hırsızları vardı demekki insanlık olduğu sürece bu hırsızlar hep olacak. Gün kenetlenme günü olmalı hesap günü yaralar sarılınca olmalı. Maalesef beni yine şaşırtmayan bazı kişiler işlemler iptal olmasın deyip böyle günde nemalanacağı üç beş kuruşun peşinde. Ben epeydir AKBANK veya İŞCTR almayı düşünüyordum , ama bir lot dahi almadım ve almam. Biliyorumki satan kişinin ruh hali sağlıklı değil ve oradan kazanacığım üç beş kuruş bir gün benden kat be kat çıkacaktır.
    SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Selam sevgili 666 kardeşim. AKP Başkanlığı kaybederse dediğin gibi yüklü bir faiz artışı olur mesela şu anki %9 dan %35 gibi bir seviyeye çıkar. Bu arada, seçime kadar faizler şu anki %9 dan daha da aşağılara indirilecek muhtemelen. Faizlerin %35 gibi bir seviyeye yükseltilmesi resesyona davetiye çıkarmak demektir ama başka çare yok, el mahkum böyle olacak. Ama piyasa bunu çabuk atlatır, TR dünyadaki en dinamik ekonomilerden biridir, değişen şartlara hemen adapte olabiliyor. Deprem yüzünden ilk 2 günde o dediğin sektörlere yumuldu herkes, bundan sonra hiç bir cazibesi yok artık bence onların. Öte yandan zaten bir kar realizasyonu sürecinde olan bankalar deprem dolayısıyla son 2 günlük satışlarla neredeyse 1 F/K dan işlem görüyorlar. Tahminimce bir süre daha aşağı yönlü baskı devam eder, aşağı yönde şu anki seviyelerden %15-20 lik bir marj olacak gibime geliyor (inşallah olmaz). Ama Nisan ayı gibi banka kağıtları tüm kayıplarını geri alır diye düşünüyorum.
    Şu an yani seçim öncesinde 92 günlük %35 faiz veren bankalar var ve seçim öncesi %40 a kadar çıkılabileceği söyleniyor. Seçim sonrasında daha yüksek oranlar görülebilir ancak enflasyon kontrol altına alındıkça faizler düşmeye başlar.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. Buralarda birileri 2021 Aralık ayında da ahkamlar kesiyordu sonrasında olan gelişmeler bambaşka oldu.

Bakın bazı şeyler söylenti kanıt var mı elimizde yok o yüzden kimse kimseyi saçma sapan siyasi bazı varsayımlar üzerinden kırmasın bunun zamanı şimdi değil.

Şu an odaklanılması gereken bu 6-7 şubat ta da kapalı olmalıydı. Gereken adımlar atıldıktan sonra piyasalar açılmalıydı.

Olamadı o işlemler de iptal edilmeliydi aynı 8 şubat gibi.

Borsayı kapatmaz saçmalarsan böyle milletinde ağzı torba değil büzemezsin. O yüzden hele siyaset için birbirinizi hiç kırmayın.

Saygılarımla.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Bir bilen diyor ki BORSAMIZ KAPATILMALIYDI

https://www.paramedya.com.tr/devami/...si-boyle-oldu/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    Herkes kendi vicdanindan sorumludur
    Kimse kimseyi vicdanen yargilayamaz ve polemik yaparak suclayamaz
    Kimse kimseye ahlak dersi veremez
    Hele ki sanal bir mecrada

Hakaret eden kendi seviyesini belli etmis olur sadece
    Yasalar ve kanunlar dogruyla yanlisi ayirmak icin var zaten
    Destek vermek icin yaptim diyen benim gozunde destek vermistir,
    onu yargilamak bana dusmez,
    ayni sekilde baskasina da dusmez
    Nokta
    Kendi fikrimdir. Kimseye cevaben yazilmis tavsiye degildir.

7. Deprem üzerinden inanç ,kadercilik , siyasi rant , iyilik - kötülük - ahlak falan filan yargılamalar yapmayıp sadece hukuk ve insan hakları konuşabilseydik.

Suç işleyen ve yurtdışına kaçmaya çalışan müteahhitler kadar Yapı denetim ve izni ruhsatı veren belediyelerin ve siyasilerin de yargılanabildiği bir ülkede yaşayabilseydik .

Umarım bir gün bunlar da olacak . Haklısınız Depeche bey katılıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

Sayfa 67/662 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız