çbş print aş sanki daha düşüktü en son tahsisli sermaye artırımına kim katıldı açıklanmamıştı diye hatırlıyorum hafızam yanıltıyor olabilir.
çbş print aş sanki daha düşüktü en son tahsisli sermaye artırımına kim katıldı açıklanmamıştı diye hatırlıyorum hafızam yanıltıyor olabilir.
Bize açıklanmadı bence izoguard veya onalt
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarda açıkladığım bilgi merkezi kayıt kuruluşunun hisse özellik bilgilerinde var orjinali daha net
V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çksde olabilir bilmiyorum
Belco otoboya fabrikası kuruluyor almanlarla bir ortaklıkları var çavuşoğlu kimya sanayinin sitesindede çksnin sitesindede ortakları şirket sermayeleri ve ortaklık yapısı ile ilgili bilgi yok olması lazım kanunen ama yok bulamadım ben ismimi kullanan birinle bir ortaklığa giderdim ticaret sicil müdürlüğüne ali beye sorsan cevap vermezler.onun için kesin birşey demem yanlıs olur basında haber ama şirketin kendi sitesin de belco fabrikası geçiyor
olabilir kuruluş hissede özer.soyadlı kişiler de var.akrabalık olabilir.biraz daha kurcalasan ılıçaklarda çıkar altından.
Nazlı ılıcakmı mehmet ılıcaklarmı yanlış anlamadıysam onlardan bahsettin .borsaya dönünce bak ne isimler çıkacak
Yer İmleri