Sayfa 67/1060 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 529 - 536 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. çbş print aş sanki daha düşüktü en son tahsisli sermaye artırımına kim katıldı açıklanmamıştı diye hatırlıyorum hafızam yanıltıyor olabilir.

2. Bize açıklanmadı bence izoguard veya onalt

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yukarda açıkladığım bilgi merkezi kayıt kuruluşunun hisse özellik bilgilerinde var orjinali daha net

V3_5580_Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Çksde olabilir bilmiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Çksde olabilir bilmiyorum
    çks bunlarla bağı yok sanırım küçük sami özer diye biliyorum kurucusu pazarlama şirketi dil ovasında bir firmaya fason üretim yaptırıyor çbs ismini kullanıyor tabi detay fazla bilgim yok.

6. Belco otoboya fabrikası kuruluyor almanlarla bir ortaklıkları var çavuşoğlu kimya sanayinin sitesindede çksnin sitesindede ortakları şirket sermayeleri ve ortaklık yapısı ile ilgili bilgi yok olması lazım kanunen ama yok bulamadım ben ismimi kullanan birinle bir ortaklığa giderdim ticaret sicil müdürlüğüne ali beye sorsan cevap vermezler.onun için kesin birşey demem yanlıs olur basında haber ama şirketin kendi sitesin de belco fabrikası geçiyor

7. olabilir kuruluş hissede özer.soyadlı kişiler de var.akrabalık olabilir.biraz daha kurcalasan ılıçaklarda çıkar altından.

8. Nazlı ılıcakmı mehmet ılıcaklarmı yanlış anlamadıysam onlardan bahsettin .borsaya dönünce bak ne isimler çıkacak

Sayfa 67/1060 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •