Şarbon dan ölenler için yayın yasagı gelirmi, şarbon ölümlerinin raporları, hükümet tarafından karartılabilirmi?
İyi de sn okocha tl faizleri yüzde 5 düştü 2014 öncesi,nerdeyse eurobond faizleri ile aynı faizde tl faizi vardı memlekette.Bizim işadamları ne yaptı o cennet gibi günlerde,fabrikasını yıkıp inşaat yaptı)))))))))) E bu kadar salak olursan batarsın,bu her seviye için geçerli bir kural.
https://mobile.twitter.com/Dagmedyan...44436713959424
Sarbon rezaleti insanlar uyardi cok defa
Sorunun kaynağını siz de benim gibi görüyorsunuz ve teyid ediyorsunuz. Evet piyasa faizleri %12 iken yapılacak 500 baz puanlık bir faiz artışı ile piyasanın önüne geçilseydi bu duruma gelmezdik. O zaman ne diyorduk 100 baz puan yeter üzeri piyasasnın önüne geçse de ekonomiyi soğutur. Halbuki o zaman ekonominin tam da ihtiyacı olan şey soğumaydı , bugün tekrar ısınabilmek için.
Şimdi ne diyoruz?. Faizleri %10 arttırırsak piyasanın önüne geçeriz sorunu da çözeriz ama olmaz piyasayı yavaşlatmış oluruz.
İşte burada bir çelişki yok mu?. Her iterasyonda ve döngüde eskisinden daha kötü bir noktaya geliyorsak bu aslında yapılması gerekenin ne kadar açık olduğunu göstermiyor mu?
Bir kasap almış aline satırı kolunuz doğramaya başlamış birazdan diğer kolunuza geçecek ve biz diyoruz ki saçlarım acaba biraz uzadı mı ? o arada bir sac traşı mı olsam, üstüne bir de banyo yaparım mis.......
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Bu forumu 2-3 yıldır girip takip etseydiniz Dolar 6-7 olacak diyen kişileri ve onlara şimdiki gibi saldıranlarıda görürdünüz. Hatalarına devam ettikleri sürece Doların 7 lira olacağını gören sıradan insanlar varken devleti yönettiğini söyleyenlerin bunu görmezden gelmesi aymazlık değilde nedir ?
Ben hala sn okochadan gelecek yıl dolar ne olur soruma cevap alamadım.Bir de kendisi parasını ne yapıyor,acaba emlak mı aldı,parası faizde mi,neticede burası ekonomi forumu insanlar okuyarak kendi yatırımlarına yön vermeye çalışıyor,o da baya ekonomik konularda fikir yazdığına göre öneride de bulunsun 2 3 ay sonra döner bakarız kim haklı kim haksız.Misal ben altın diyorum))))))))
Yer İmleri