Sayfa 670/1195 İlkİlk ... 1705706206606686696706716726807207701170 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Erdoğan: "Yunanistan, İzmir'i unutma ileri gidersen bedeli ağır olur".

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılan Ünsal Ban, Ankara'da kaldığı otelde polis tarafından yakalandı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: "Yunanistan, İzmir'i unutma ileri gidersen bedeli ağır olur".
    Cumhurbaskanı Yunanistan'a İzmir'i unutma der bizzat Meclis Başkanı seçtirdiği büyük saygı duyduğu zat kurşun sıkmadık kendileri gitti der.
    Bunların tabanı şimdi kime inanacak?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Cumhurbaskanı Yunanistan'a İzmir'i unutma der bizzat Meclis Başkanı seçtirdiği büyük saygı duyduğu zat kurşun sıkmadık kendileri gitti der.
    Bunların tabanı şimdi kime inanacak?
    Onlara oy verenler ona bakmaz 2 bedava kuru ekmek cebine 500 tl koyana bakar gerisi hikaye,Ecevit Kıbrısı aldıda ne oldu seçime gitti memurlarada beni destekleyin sizi sendikalı yapacağım dediği halde oy vermediler,Evren,Özal SSK malına parasına çöktü memurlara verdi oy aldı dimi ya,bizim ülke ilginç ülke,eğitim sıfır bilgisi yok çoğunun,iyiki akıllı telefon çıktıda z-y kuşağında şimdi top,bu toplumuda şimdi iktidar hiç sevmiyor,muhalefete yüklenirse bu toplum işte o zaman cümbüş başlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
    2.5 milyarlık sır
    AKP iktidarı, Temmuz ayında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2.5 milyarlık gizli saklı ihale yaptı. İhale sonuçlandı, sözleşme imzalandı aradan iki ay geçti ancak ne yapılacağı sır gibi saklanıyor. SÖZCÜ'nün," Sabiha Gökçen'e 2.5 milyarlık ne yapılacak?" sorusu DHMİ başta olmak üzere ilgili tüm kurumlar tarafından cevapsız bırakıldı.

https://www.sozcu.com.tr/2022/ekonom...k-sir-7344181/

Deccal kim?

Neye denir?

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,066
    Hz. Musa ve Hz. İbrahim’in hiç yaşamadığını söyleyen Prof. Dr. Celal Şengör’e soruşturma açılmasını değerlendiren gazeteci Fatih Altaylı, Savcı Türkşad Kunthan Uçuk’a yönelik olarak, “Bakalım Hazreti Musa’nın yaşadığını nasıl kanıtlayacak†dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Prof. Dr. Celal Şengör'ün, "dini değerleri alenen aşağılama" iddiasıyla ifadeye çağırılmasını değerlendirdiği yazısında, "Batı’nın Moses ya da Moşe diye bildiği Hz. Musa’nın yaşadığına ilişkin dini kaynaklar dışında herhangi bir referans gerçekten de mevcut değil. Ne bir arkeolojik ne de bir tarihi kaynak Hz. Musa’nın varlığına şahitlik ediyor.

Fatih Altaylı: Savcı Bey, bakalım Hz. Musa'nın yaşadığını nasıl kanıtlayacak
    Hz. Musa ve Hz. İbrahim’in yaşadığına dair tarihsel kanıtlar olmadığını söyleyen Prof. Dr. Celal Şengör’e soruşturma açılmasını değerlendiren Fatih Altaylı, “Savcı Bey, ilginç bir kapı açıyor. Bakalım Hazreti Musa’nın yaşadığını nasıl kanıtlayacak†ifadelerini kullandı.

https://www.birgun.net/haber/fatih-a...layacak-401268

Bende araştırmalarımda bulamadım,antik,kadim MISIR nasıl olmuşta bunu görmemişte kayıtlara almamış,yani kayıtlarda hiç yok herşeyi kayıt altına aldıkları halde...Üstelik ayni savcı geçenlerde gülşen diye bir sanatçıyı tutuklatmıştı,ayni savcı şimdi kafayı Şengöre takmış,üstelik apar,topar ifadeye çağrılmış ama savcı yerinde yokmuş,guya tatile çıkmış,neymiş 10 gün içinde ifade vermesi lazımmış,tabiki Şengör hoca iyi bir Jeolog Dünyaca tanınmış bir hoca,bilim çevresinde tepkiler çığ gibi yemedi tüğdü gitti.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Deccal kim?

Neye denir?

YTD.
    2 ) insana, kendi emeli için insan olmayandan seçenek sunan varlığa denir.
    1 ) kimdir değil.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 670/1195 İlkİlk ... 1705706206606686696706716726807207701170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •