Sayfa 671/1001 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Viop XXXII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sen hala Naci yi fiyatladıklarını düşün CAHOŞ çük.
    Paranın nasıl dini imanı yoksa NACİSİ de yoktur.
    Buradaki sıkıntı güven ve belirsizliktir öğren bunları.
    Doları güvensizlik ve belirsizlik buraya getirdi , bundan önceki oynaklıklarda olduğu gibi.
    Ustada katılıyorum. Bugün bir kararname çıkarsınlar, bundan sonra MB başkanı en az 2 yıl sabit kalacaktır felan desinler, herşey tersine döner, bu faiz oranıyla...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

2. Şimdi Naci değil ismi Ahmet olan birisi merkezin başına otursaydı 900 puan faiz artırsaydı dolar / tl o seviyelere gelirmiydi gelmezmiydi.Bu yüzden piyasa sorgular neyi güveni ve belirsizliği .
    Ha temerüte düşen o yabancı bankanın satışları da etkilidir burada.

Birazcık dahi olsa MERT olmak bu kadar mı zor? Ben sana kapak olarak yazını koyunca yinede dansöz gibi kıvıracağını biliyordum ama neyse dedim ön yargılı olamayayım... Neyse yıllarca piyasada kalınca mal uzmanı oluyorsun... Mal çürük mü bluechip mi belli ediyor kendini...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bana ve eşime aşı çıktı
    ankara şehir hastanesinde aşı olacaklara sistem biontecmi olursunuz yoksa sinovac mı diye soruyor
    bana da çıktı, eş durumundan.. baltalimanı hastanesinden randevu aldım ama sormadı sinovac- biontch diye.. inşallah çin aşısıdır diyorum, biontech hiç güvenemiyorum

5. bu borsa 1483 lere kdr testere seklinde yatay gider gibi zaten yukarı asagı yapması baymıstı minik minik gitmeli yani dow dax gibi

6. Sabah dolarla korele giderken yediği sert satıştan sonra bunu kaybetti. alım ve satım kademelerim 1430-1450 buralarda ne kadar oyalanacak bilmiyorum.Dolar gevşerken ufak bile olsa tepki vermemesi düşündürücü.

7.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Birazcık dahi olsa MERT olmak bu kadar mı zor? Ben sana kapak olarak yazını koyunca yinede dansöz gibi kıvıracağını biliyordum ama neyse dedim ön yargılı olamayayım... Neyse yıllarca piyasada kalınca mal uzmanı oluyorsun... Mal çürük mü bluechip mi belli ediyor kendini...
    Ulen oğlan kılıklı mal gibi millete salça olacağına yazılanları doğru oku , hergün birisine salça oluyorsun .

8. ne oluyor ? bilen var mı ?

Sayfa 671/1001 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •