Sayfa 671/993 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Çok guzel demis katiliyorum .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2. Genclerin takildigi butun platformlarda zafer partisinin reklamlari haberleri heryerde. Discord telegram reddit twitch heryerde bu parti var. Oralara takilanlar hep 18 yas alti cocuk. Ellerine ne gececek anlamadim.

Ama baya para harcamislar

3. Türkiye'nin en önemli problemine en gerçekçi çözümü sunan parti Zafer Partisi olduğu için olabilir.

Diğerleri ık mık aman efenim tadımız kaçmasın diyor. ZP delikanlı gibi elini taşın altına koyuyor.

4. Heralde cok soran oluyor adamda bunu asmis

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Türkiye'nin en önemli problemine en gerçekçi çözümü sunan parti Zafer Partisi olduğu için olabilir.

Diğerleri ık mık aman efenim tadımız kaçmasın diyor. ZP delikanlı gibi elini taşın altına koyuyor.
    Partinin basindaki adam nasil biri?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    Telekom İnternet 2021 ocaktan itibaren limitsiz olarak 120 TL üzeri fiyat veriyor. Bana pahalı gelmişti turknet e geçtim. 100 TL en önemlisi 100 mbit. Sözleşme yok. Haziranda 140 yapacak aylık. Güçlü İnternet için tavsiye olunur ancak fiber altyapı evin içine kadar mevcut. Milenyum İnternet de benziyor, turknet e.
    Düşük kapasite 16 -24 mbit için Telekom fiyat da uygun.
    Altyapı fiber değilse.

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Milenyum, turknet gibi yan firmalar için "sonradan pişman olursunuz" diyor Türk Telekom temsilcileri. Ekşide baktım gerçekten çok şikayet var ama sonra TT'ye turkcell'e filan baktım, onlardan da şikayet çok. "çok pahalı, biraz araştırayım,1 ay sonra arayın" dedim, bakalım belki ufak bir indirim yapıp yine ararlar...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Partinin basindaki adam nasil biri?
    1-2 defa dinledim, gözüm tuttu.

Şurada gayet net açıklamış meseleyi.

https://www.youtube.com/watch?v=KRCQXBSnx9U&t=181s

Karşısında da tam ık-mıkcılardan sünepe bir tip var.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Şimdi bu habere göre buradan alan adam stokçuluk yapmaz mı al bezleri topla seneye sat karneye mi bağlayacaklar ??

CNN Türk’ten Arda Erdoğan’ın haberine göre enflasyonla mücadele kapsamında AK Parti kurmayları bazı öneriler üzerinde çalışıyorlar. Öne çıkan fikir ise temel tüketim maddelerinin fiyatlarının yıl sonuna kadar sabitleyecek bir sistem olması. Enflasyon sepetinde bulunan ve dar gelirli vatandaşların sıklıkla tükettiği 20 kalem ürün seçilecek ve fiyatları sabitlenecek.

Bu ürünler arasında yağ, un, şeker, bakliyat, çocuk bezi, temizlik ürünü gibi malzemeler bulunuyor. Belirlenen ürünlerin fiyatları yıl sonuna kadar sabit kalacak. Üreticilerin zarar etmemesi için de devlet sübvansiyon uygulamaya başlayacak. Örnek olarak 16 liraya satılması gereken bir ürünün rafta 10 liraya satılması sağlanacak. Aradaki 6 liralık fark da üreticiye devlet tarafından ödenecek. Bu sayede enflasyonla mücadeleye karşı da önemli bir adım atılmış olacak.
    20 Kalem komedi olmuş çiçekyağı, zeytinyağı, tereyağı, sanayağı aha gitti 4 kalem, 100 kalem filân olursa belki olur.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 671/993 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •