ABD TÜRKİYE'Yİ SARSACAK!TAYYİP'İN YUNAN TİYATROSU? 5 MİLYON $ VE İMAMOĞLU?BAHÇELİ BAKIN NİYE SAHADA?
https://www.youtube.com/watch?v=1KGw0E5FAjA
ABD TÜRKİYE'Yİ SARSACAK!TAYYİP'İN YUNAN TİYATROSU? 5 MİLYON $ VE İMAMOĞLU?BAHÇELİ BAKIN NİYE SAHADA?
https://www.youtube.com/watch?v=1KGw0E5FAjA
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bir gülme tutuyor......
Memento mori
Hahahahahahahaha
Hazreti Musa, Yahudilerin, Akad'lardan arakladığı bir figürdür.
Bütün peygamberler Sami ya !!!
Peygamberlere arak konusu olan, BÜYÜK SARGON'da Sami.
Ben Agade'nin kralı büyük kral Sargon.
Annem yüksek bir rahibe idi, babamı bilmiyorum.
Yüksek rahibe annem, beni gizlice doğurdu.
Beni bir kamış sepete koydu, onu ziftle kapladı.
Beni nehre bıraktı, dışarı çıkamayacaktım.
Nehir beni sürükleyerek, su çekici Akki'ye götürdü.
Akki beni sudan çıkardı, kendi oğlu gibi büyüttü beni.
Bu dinler, dünyevi hayata karışmasalar, kültür olarak kalsalar, insanların yok olma korkusunu giderseler, garibanlara cennet vaadiyle umut olarak kalsalar, başımızın üstünde yerleri var.
YOK.
Hiç bir şey yok.
Bir örnek.
SU
İçme suyu bile değil.
Çeşmeden akan su.
Banyo yaptığımız, elimizi yüzümüzü yıkadığımız su.
İzmir'de son 1 yılda %120 artmış durumda.
Koca yaz geçti.
Bir gün bile, ne Özdere'ye, ne Çeşme'ye, ne Foça'ya, ne de Mordoğan'a günübirlik denize gittim.
Durum vahim değil.
Türkiye tarihinin en berbat yaz ayları.
Görünüşe göre, Avrupalılar, kışın da gelecekler.
Tüketecekler, talebi artıracaklar.
Bizden 5 kat yüksek alım güçleriyle, bu kışta ebemizi belleyecekler.
Yönetici imamlar, çalacak, komisyon alacak, çalarken yakalananları Avrupa'da başka görevlere verecek, halka açılması uygun olmayan şirketlere uygundur diyecek, diyanet kadrolarını ve bütçesini şişirdikçe şişirecek.
Bize düşen görevde, maaşlarımızın yarısını vergi ve sigorta olarak vermek, arabamıza benzin alırken, büfeden bira ve sigara alırken, soyulan paraları, yerine koymak olacak.
ÇORBALAR (İzmir'de sıradan bir mahalle çorbacısı)
Kelle paça 56 TL
İşkembe 56 TL
Tuzlama 56 TL
Karışık 61 TL
Mercimek 41 TL
Domates 41 TL
Ezo gelin 45 TL
Orta vadeli program Resmi Gazete'de yayımlandı. 2023-2025 dönemi ekonomik hedefleri yenilendi.
Buna göre, 2023 büyüme hedefi yüzde 5, 2024 ve 2025 büyüme hedefi yüzde 5,5 olarak belirlendi.
2022 enflasyon hedefi yüzde 65 oldu.
İşsizlik için hedef 2022'de yuzde 10,8 olurken, 2023'te yüzde 10,4, 2024'de yüzde 9,9, 2025'te yüzde 9,6 olarak hedeflendi.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...220904M1-1.pdf
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ülkemizde savcıların işleri güçleri yok hırsız, adi ve yolsuz siyasetçiler dururken ve suçlu yerine fikir ve bilim adamı avına çıkmışlar, yozlaşa yozlaşa nereye gidicek ülkemiz acaba..Allah büyük bu kafadakiler Allahın adını senelerce kullanıp aldattılar.
hz musa ve hz ibrahimin doğum belgesi varsa çıkarsınlar kuran ayeti diceksiniz, haklısınız mümin olan inanır ancak anayasada laik hükümler var.. mahkemeler de kafayı tozuttular ... burda tepki veren celal hoca haklı diyen olursa da ey insafsız ey imansız ayıp size varlığınız bile ülkemizi kirletiyor pis atesitler dicekler.. ...
Adamın özgür düşüncesini topluma anlatabilmesi lazım. Kuranın tüm harfleri anayasa gücüyle mi koruma altında Allahın emriyle mi ? Ülkemizin laik ve inanmayanlara eşit mesafeli olması da doğaldır.Bu kafayla kestirmeden Anayasanın yerine Kuranı ve Tek din inancını koyarız olur biter. Aykırı konuşana da hapse tıkarız . Ağır cezalar yağdırırız.
Hz musa yok diye kaç milyon yahudi gocunuyor çok merak ediyorum. Anti semitik laf mı etmiş oldu celal hoca...
Keşke dediğin gibi olsaydı. Talmud İslam dininde kutsal kitabın temelidir.
Yer İmleri