Canlar benjo beni caviriyor😀
Originally Posted by Webster Canlar benjo beni caviriyor😀 5,95 kale Sn Webster kapanış yapmadığı sürece yön yukarı ne yazıkki.
Originally Posted by sevinen 5,95 kale Sn Webster kapanış yapmadığı sürece yön yukarı ne yazıkki. İste sevinen ustadim Ben de oraya degmeden geri donecegini dusunup girsemmi demistim Donerse bu defa 6.25 i zorlar sanki
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by Pestilence Güzel kâr bırakacak. Aft zararını çıkarırsam süper olacak😁 Aft o bu su diye ayirma Sepetin kardaysa guzel... Sepetin amaci bu Hepsinin ayni anda kar etmesi mumkun olsa sepet yapmayiz 😀
Originally Posted by Webster Ne zaman dogru sectilerki İki aydir anamizi aglatiyorlar 51k mac ve 5k TKF emri verdim. Yarın öğleden sonra hesaba geçer 😁
Originally Posted by Pestilence 51k mac ve 5k TKF emri verdim. Yarın öğleden sonra hesaba geçer onlarda valör 2 yarın geçmez perşembe geçer.
Originally Posted by Webster Aft o bu su diye ayirma Sepetin kardaysa guzel... Sepetin amaci bu Hepsinin ayni anda kar etmesi mumkun olsa sepet yapmayiz 😀 Doğrudur ama istiyorum işte 😁😁😁
Ons 1700 yaparsa benden afoya demli cay Sizlere de ickiii hemde fiski
Forum Rules
Yer İmleri