Sayfa 674/784 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 6267 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Toplanacak para bugünkü kurla 30 milyon yuro yapıyor,,30 milyon yuro ancak 1-2 futbolcunun transfer parası,,dişlerinin kovuğuna bile yetmez bu para.
    Sadece el nesri 19.5 milyon yuro.
    Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i Marsilya'dan 15 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı. O dönem sarı lacivertlilerin en pahalı transferi olan ve unvanını Youssef En-Nesyri'nin imzasına kadar elinde bulunduran milli futbolcunun maaşı da hesaba katıldığında ortaya büyük bir fatura çıkıyor. Sarı lacivertlilerden 3,7 milyon euro maaş aldığı bilinen sağ kanat oyuncusunun 2027 yılına kadar da sözleşmesi bulunuyor.

Dolayısı ile Fener e TS gibi 6-7 milyar bedelli parası lazım
    taliscanın bonservisi çıkıyor işte üstad.
    bu arada gazeteci sercan sermaye artırımı daha devam edecek dedi. bununla bitmeyecekmiş..

2. tekrar çok teşekkür ederim hasan bey ... umarım başarılı bir sermaye artırımı olur

Bjk ö.sermaye 1.2 milyar.
    Gs.................1.080 milyar.
    Ts..................7.5 milyar tl
    Fener in 250 milyon tl olacak.

Dolayısı ile Sercan Hamzaoğlu nın ""sermaye artırımının devamı gelecek" demesi çok normal.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Spk,sportif hisselere ültimatom çekerek,özkaynaklarınızı artıya geçirin demiş olabilir.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

5.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Spk,sportif hisselere ültimatom çekerek,özkaynaklarınızı artıya geçirin demiş olabilir.
    Fener in Gsray in ve Bjk in bedellilerinde zamaninda bulundum. Hicbirinde olumlu olmadi. Bunda da devam edecegini belirtmis zaten gazeteci. Karda iseniz satip cikin. Bu furya bitene kadarda girilmez.

En son bfrenin yuzde 300 bedellisinden iki bucuk tavan aldik. Kisacasi hissenin yapisi ve spegine bagli. Spor hisselerini yapanlar hicbir zaman bedelliyi iyi fiyatlamadi. Fenerin son bedellisinde 35 lerden 10 kusurleri girmustuk. Vesselam

Ytd

Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    Fener in Gsray in ve Bjk in bedellilerinde zamaninda bulundum. Hicbirinde olumlu olmadi. Bunda da devam edecegini belirtmis zaten gazeteci. Karda iseniz satip cikin. Bu furya bitene kadarda girilmez.

En son bfrenin yuzde 300 bedellisinden iki bucuk tavan aldik. Kisacasi hissenin yapisi ve spegine bagli. Spor hisselerini yapanlar hicbir zaman bedelliyi iyi fiyatlamadi. Fenerin son bedellisinde 35 lerden 10 kusurleri girmustuk. Vesselam

Ytd
    Sürekli sermaye artıracaksa,bir cazibesi kalmadı zaten,ben dün açılışta vermiştim.

7. gs berabere kaldı yarın sabah güzel bir açılış yapar. sonra yine yataya bağlar. akşamki maçı alırsa salı günü bir tavan çekebilir. yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Sürekli sermaye artıracaksa,bir cazibesi kalmadı zaten,ben dün açılışta vermiştim.
    Gazetecinin aldigi duyum bundan sonra ikinci bir bedelli yapacagi yonunde. O ikisi arasinda ne kazanilirsa.

Bende yok bedelli sonuclanana kadarda girmem.

Sayfa 674/784 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •