Selam,
Benim esimin basina geldi 2-3 sene once. Dunyanin bir ucunda calisirken mesaj geldi telefonuma. Kuafore gittigini biliyorum: cunku yeni konusmustuk. Neyse gelen mesaj isbankasindan. Iste aliskanliklariniz disinda su kadar islem tespit ettik. Onayliyor musunuz? babinda. Kuafor calisani acemilik yapip iki 0 eklemis tutara. Bir nevi kartla kuaforu satin almis gibi olmustukOnlar inanilmaz panik yasamislar zaten farkedince de; bankanin acar davranmasi hosuma gitmisti...
Selam,
Bu arada kredi notunun etkisini deneyimleyen oldu mu hic aranizda? Atiyorum not iyi ise dusuk faiz ya da uzun vade vs vs. Bu sistem yillardir ABD'de var ve notunuza gore cekebileceginiz miktar ve faiz orani degisiyor da Turkiye'de gercekten dise dokunur bir etkisi var mi merak ediyorum....
Ben önce alarm sandım ertelemeye çalıstımsonra googlelayınca 2dk sonra geri aradım...
Kaydettim noyu artık
+2 3 tane de sms atmıslardı
http://www.nosorgulama.com/tel/02123395353?Sayfa=2
YTD
Arkadaşlar bist öncü borsadır...bugün zayıf kalırsa ABD borsalarında satışın devam edeceğini, güçlü durursak tepkinin yakın olduğu sonucunu çıkarırım ben...bu nedenle bugün %3-4 düşmemiz söylemi doğru değil bence, günü %1 altı eksi kaparsak ABD borsaları tepkiye yakın sonucu çıkarmak daha doğru olur.
Not: bu tür yorumlar derli toplu gözüksün diye twitter da yazıyorum..yorum sayımı da arttırdım...takipçi sayım 1500 e yaklaştı...ilgi fazla...bu nedenle yorumlarımı da arttırdım...günde 3-4 yorum yapmaya başladım...piyasayı yakından takip etmeniz gereken bu tür günlerde mutlaka twitter avda bakın...Yorumları faydalı buluyorsanız, çevrenize de önerirseniz sevinirim.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri