Sayfa 675/1023 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 5,393 - 5,400 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bugün o iş olabilir yazın bir kenara.
    Ya olayın papazla alakası yok.Papazı salmamakla doğru yapıyoruz.Amerika ile işimiz kurt kuzu olayı.Papazı salsak da bir hafta sonra iran denir şu denir bu denir biz amerika ile gene kapışırız.Artık adamlar irana saldırmayı kafaya koydu ,e kürdisatanı da uzun vadede kurmayı planlıyorlar.Biz bu adamlarla nasıl uzlaşacağız.Temel tamamen yanlış teknik nasıl düzelecek )))))))O yüzden kendi göbeğimizi keselim acı ilacı içelim şu emlak işlerini bırakalım ,az bişi batalım, ilerde biraz umut olsun.Ben hükümete ondan kızıyorum,bakın demedi demeyin şu ortamda 3 ay sonra gene kanal ihalesine çıkar bu hükümet.Aha da buraya yazdım ))))))))

3.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Mevduat hesaplarında var 190 milyar dolar. Zorda kalırsam çeviri veririm sabit bir kurdan tl ye neden olmasın.
    Reis neden sürekli dövizinizi altınınızı sisteme sokun diyor sürekli. Bana çok manidar geliyor bu çağrı.

4. Reis teşekkür ziyaretlerine başlayacakmış...
    Bayburt tan başlayacakmış...

Bir elimde ayna, bir elimde cımbız
    Umurumdaki mi dünya?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Mevduat hesaplarında var 190 milyar dolar. Zorda kalırsam çeviri veririm sabit bir kurdan tl ye neden olmasın.
    mevduat hesaplarındaki para sistemde yani sanalda gözüyor.!!
    Gerçekte fiziki olarak
    var mıdır bu rakam.???
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Ya olayın papazla alakası yok.Papazı salmamakla doğru yapıyoruz.Amerika ile işimiz kurt kuzu olayı.Papazı salsak da bir hafta sonra iran denir şu denir bu denir biz amerika ile gene kapışırız.Artık adamlar irana saldırmayı kafaya koydu ,e kürdisatanı da uzun vadede kurmayı planlıyorlar.Biz bu adamlarla nasıl uzlaşacağız.Temel tamamen yanlış teknik nasıl düzelecek )))))))O yüzden kendi göbeğimizi keselim acı ilacı içelim şu emlak işlerini bırakalım ,az bişi batalım, ilerde biraz umut olsun.Ben hükümete ondan kızıyorum,bakın demedi demeyin şu ortamda 3 ay sonra gene kanal ihalesine çıkar bu hükümet.Aha da buraya yazdım ))))))))
    haklısınız ama yapmıyorlar.. bu ülkeye o kadar döviz geldi noldu bu paralar? bu şuna benziyor; sürekli borç yiyen bir insansınız, bankalara borçlusunuz, çevrenize borçlusunuz vs. o zaman borçlu olduğunuz yerlere eğilip-bükülmek zorundasınız.

ee onuda yapmıyorsunuz.. sizin söyledğiniz çiddi bir dönüşüm yani borç yapmaktan vazgeç , çalış adam gibi kazan ve kimseye boyun eğme..

bunu yapmadılar ve yapmıyorlar.

7. Sahtekar müslüman BIM ve A101 Amerikan menşeili Badem, Ceviz, Fıstık, ve Soya yerine yerlisini satsa olma mı?

Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku

8.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    mevduat hesaplarındaki para sistemde yani sanalda gözüyor.!!
    Gerçekte var mıdır bu rakam.???
    Abovvv o hiç aklıma gelmemişti.
    Eğer öyleyse hepten sıçtık.
    Senin ayvayı yeriz artık.

Sayfa 675/1023 İlkİlk ... 175575625665673674675676677685725775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz