Originally Posted by
byroltr
Ukalalıkta ukalasın da onun üstüne hem alıntı yapıp cevap veremeyecek kadar sünepe hem de abuk subuk sifatlarla hakaret edecek kadar terbiyesiz birisin.Her cümleni tartışabilecek kadar iyi bilirim bu işleri.17 senedir bu işlerle uğraşıyorsun ama öğrenememişsin.İşportacı üslubyla yazmışsam senin üsluba ne demeli acaba.Hepi topu yazdığın Tefası aç performanslara bak.Bu işte senin yazdığın.
Sen biraz bu işlerden anlasan zaten bu mesajda yazdıklarını da yazmazdın.
önce coğrafi olarak risk dağılımı kavramını öğren.Sonra stopajdan muafiyet nedir diye etrafına bir sor.Riskleri dağıtırsaan getirnin bir mikta düşeceğini akıl et.Yabancı fonlar arasında en az risklinin bu fon olduğunu hala göremiyorsan ben ne yapayım.AFT alırsan 20 nasdaq hissesinin riskini YAY alırsan NASDAQ yoğun teknolojik hisselerin riskini alacağını AOY alırsan riskini daha da artıracağını mı yazsaydım.GBG,TMG alırsan bu tür riskleri bertaraf edersin ama stopaja takılırsın mı dememi istiyordun.Ya da işbanksaı tematik fonları alırsan stopaja takılacağını.Ha adam gibi sorsan yine tek tek de açıklardım.Ama ukalalık yapıp tefasa getirilere bak diyen adama ukala derim.Hadi şimdi iyi geceler, çalış biraz öğren.
Yer İmleri