Sayfa 675/675 İlkİlk ... 175575625665673674675
Arama sonucu : 5398 madde; 5,393 - 5,398 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by REVENGE Yazıyı Oku
    Hocam afedersin dötüne nişadırda sürsen olmaz o iş,ex olmuş birine defalarca hayat öpücüğüde versen,500 joule ile kalp masajıda yapsan,hatta ruh nakli bile yapsan olmaz o iş.bunu anlamak için profesör olmak gerekmez,sahiplerini tanıyorsan kafi.
    Sahiplerinin borsayla hisseyle işi olmaz, sadece yaptıkları işle ilgilenirler; koskoca patron hissenin fiyatıyla mı uğraşacak deyip ukalalık yapıp sonra da patron spek el ele bu işlemleri yapıyorlar, patronun bilgisi olmadan mümkün döğüllll böyle olmaz desem sizin ordan bakınca höstttt dat kibin durur muyum acep ??

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,594
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    24 Ekime kadar bu şekil süründürebilirler!
    23 Ekim merkez toplantısı var o da işin ayrı bir boyutu olacak!
    23 Ekim Perşembe MB Faiz kararı... 24 Ekim Cuma CHP davası... Karar çıkacaksa ve 18.05 kapanıştan sonra açıklanırsa...

Cumartesi ve pazar tatil...

28 Ekim Salı yarım gün... Öğleden sonra tatil... 29 Ekim Çarşamba "Cumhuriyet Bayramı" tatil...

Bir tek 27 Ekim Pazartesi günü kalıyor piyasaların tepkisi için!
    Pes ettim!
    .
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Bir de şey vardı, hadi şuranın altına düşür 500 milyar katrilyon kentrilyonumla alıma hazır bekliyorum, sıkıyorsa düşür de göreyim; her yerden y( alıyorum ) . Artıkın şuranın altı yok, bakla takla falında şurası çıktı komikliğini de göremiyecikkk zaar.. 😁😁
    Patlatırsa kallavi bedelsizi zararı telafi ederiz, tepeden enflasyonu da katınca neredeyse 4 te 1 ine düşmüş fiyattayız ve freni patlamış kamyon gibi magmaya doğru yol alıyoruz. Hayırlısı

4.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Sahiplerinin borsayla hisseyle işi olmaz, sadece yaptıkları işle ilgilenirler; koskoca patron hissenin fiyatıyla mı uğraşacak deyip ukalalık yapıp sonra da patron spek el ele bu işlemleri yapıyorlar, patronun bilgisi olmadan mümkün döğüllll böyle olmaz desem sizin ordan bakınca höstttt dat kibin durur muyum acep ??

5.  Alıntı Originally Posted by Pyrros Yazıyı Oku
    Bir de şey vardı, hadi şuranın altına düşür 500 milyar katrilyon kentrilyonumla alıma hazır bekliyorum, sıkıyorsa düşür de göreyim; her yerden y( alıyorum ) . Artıkın şuranın altı yok, bakla takla falında şurası çıktı komikliğini de göremiyecikkk zaar.. ����
    Patlatırsa kallavi bedelsizi zararı telafi ederiz, tepeden enflasyonu da katınca neredeyse 4 te 1 ine düşmüş fiyattayız ve freni patlamış kamyon gibi magmaya doğru yol alıyoruz. Hayırlısı

6.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Pes ettim!
    Hayırdır hocam ne oldu,neden pes ettiniz
    ?
    Hisseyi yediyüzyetmişyedi sene boyunca toplamaktanmı pes ettiniz,yoksa bedelsiz beklentisini beklemektenmi pes ettiniz.?!!!

Sayfa 675/675 İlkİlk ... 175575625665673674675

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •