Sayfa 676/1002 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

1.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Zaten CHP ilk hatası bu. İktidar oy kaybetsin. Ben kabamın üzerine oturayım, oylar bana gelir. Gelmez kardeşim,70 senedir gelmedi.
    sorun aynen bu. İktidar oy kaybediyor doğru ama oylar muhalefete gitmiyor. İktidardan kopan oylar kararsız durumunda kalıyor. Ve seçime kısa zaman kala tekrar iktidara dönebiliyorlar.
    Mevcut chp yönetiminden hiçbir beklentim yok maalesef. Onlar küçük olsun benim olsun modunda parti yönetiyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Bakan Elvan: "Türkiye'yi yatırımlarda cazibe merkezi yapmak adına ekonomi ve hukuk alanında yeni bir seferberlik başlattık."

Elvan: "İç ve dış yatırımcılar için kredibiliteyi en üst seviyelere çekecek politikalar uygulayacağız, kimsenin aklında soru işareti kalmayacak."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Elvan: Yatırımcının gelecek dönem ufkunu öngörülebilir kılacak reformları kararlılıkla hayata geçireceğiz-Apara

Elvan: Merkez Bankamız her türlü araç bağımsızlığına sahip

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

günaydın arkadaşlar...bugün ankara da yağmur var
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar...bugün ankara da yağmur var
    sen buna yağmur mu diyon çize yahu
    bir halt olacağı yok.

İngiltere Sağlık Bakanı:
    -İlk aşılama yapıldı, aşı programı konusunda önümüzde hala yapılacak çok iş var
    -Bu bahara kadar tüm kırılgan insanların aşılanmış olacaklarını düşünüyoruz

BDDK: Döviz ve altın alımında 1 iş günü valör uygulaması kaldırıldı

Cafe Trend&amp;Trade - IV

BDDK salgın döneminde reel kesimi, banka müşterilerini ve bankaları desteklemek amacıyla aldığı kararların uygulanmasını 31.12.2020'den 30.06.2021'e kadar uzatmaya karar verdi

Sayfa 676/1002 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •