Sayfa 677/1032 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Cansu çamlıbel sadece yazı yazmamış, halkb ın kaderini okumuş bizlere... Dediği gibi trump bu işi kazasız belasız kapatmak isterse ibre türkiye ye döner. Bugün dış işleri bakanının elimizde bazı deliller var demesi manidar. Hayal satmak istemem ama kasım ayı içinde bu iş biter gibi geliyor bana...

2. 19 Ekim Cuma 12:03 KAŞIKÇI OLAYI / DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: ELİMİZDE BAZI BİLGİ VE DELİLLER VAR
    19 Ekim Cuma 12:02 KAŞIKÇI OLAYI / DIŞİŞLERİ BAKANI ÇAVUŞOĞLU: TÜRKİYE KİMSEYE SES KAYDI VERMEDİ - HT

Guzel bir yazi o. Aynen o sekilde tahmin ediyordum olayin isleyisini. Yazik oldu gazeteciye ya. Amma pis insanlar bunlar.

Tahminimce Apple Watch falan degil. Bizimkilerin her yerde kulagi var. Ama yayinlamiyorlar delilleri ellerini guclu tutmak icin pazarliklarda. Yayinlasalar MBS baskasinin ustune atamayacak sucu cunku.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Guzel bir yazi o. Aynen o sekilde tahmin ediyordum olayin isleyisini. Yazik oldu gazeteciye ya. Amma pis insanlar bunlar.

Tahminimce Apple Watch falan degil. Bizimkilerin her yerde kulagi var. Ama yayinlamiyorlar delilleri ellerini guclu tutmak icin pazarliklarda. Yayinlasalar MBS baskasinin ustune atamayacak sucu cunku.
    Trump 110 milyar dolar derdinde suudlar g.tü kurtarma peşinde... Olay Saddamın Kuveyti işgalinde getirildiği oyuna benziyor. Bu adam ihvancı, muhalif ayrıca savaş karşıtı lübnan lehine söylemleri var ortadan kaldırmalıyız diye ABD den icazet istediler bence. Abd bunu fırsata çevirmek istedi. Amerika da olmazdı... çünkü FBI CIA .... orada işler b.ka sarardı. Türkiye uygun dediler. Fazla dallanıp budaklandı. Dünya kamuoyuna gündem oldu.

5. TH üstad vuslata az kaldı bence, göz ucuyla bakıyorsun bize farkındayız

6.  Alıntı Originally Posted by Drexty Yazıyı Oku
    TH üstad vuslata az kaldı bence, göz ucuyla bakıyorsun bize farkındayız
    Hocam senin o güzel yorumlarını okuyordum. Beklentilerin gayet makul, dediğin gibi Kasım'da bu iş çözülür büyük ihtimal. Zaten çok geciktirdi bu işi OFAC. 2014'de sona ermişti HALKB'nin söz konusu ambargoya aykırı işlemleri ama aradan 4 yıl geçmesine rağmen OFAC'tan bir karar çıkmadı. Normalde 2 bilemedin en çok 3 yıl geçtikten sonra kararını açıklardı OFAC.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

7. HALKB'de JP Morgan'ın 5 milyon lota yakın satışı olmuş son aylarda. Hissedeki yatırımcı fonların arasında son aylarda satış yapmış olan hemen hemen tek fonu bu.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

8. Diğer fonlar tam tersine cüzi de olsa ek alım yapmışlar. Vanguard'a bağlı 3 fonun elindeki 40 milyon lota yakın hisse aynen öyle duruyor.

Sayfa 677/1032 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •