Sayfa 677/992 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    bir süre izin alacağım
    yurtdışı diploma denklik ile ilgileneceğim
    ömür törpüsü oldu bu ülke
    Green card basvurusu red geldi benim

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    İmkanım olsa kaçırmam hemen alırdım.Faiz getirisi kiradan fazlaymış varsın olsun, ticari gayrımenkül herzaman baştacıdır.
    Aynen öyle düşünüyorum .Ticarinin birde yıllık kira vergisi ödeme sorumluluğu yok.Konut kirasının yaklaşık 1 tanesi devlete vergi olarak gidiyor .
    Diğer alım yapmaya teşvik eden ise nakitde olan hepimizin sorunu paramı en doğru nereye yatırmam lazımki erimesin .Dolar alsan düşer,mevduat yapsan dolar fırlar ..
    Borsa desen ordada hepsi zararda ..Gayrimenkul işi en az stresli gibi geliyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by drselcuk Yazıyı Oku
    Green card basvurusu red geldi benim
    Amerika düşünmüyorum.
    ek 2. kimliğimin epey kolaylık sağlayacağını düşünüyorum AB içinde

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Aynen öyle düşünüyorum .Ticarinin birde yıllık kira vergisi ödeme sorumluluğu yok.Konut kirasının yaklaşık 1 tanesi devlete vergi olarak gidiyor .
    Diğer alım yapmaya teşvik eden ise nakitde olan hepimizin sorunu paramı en doğru nereye yatırmam lazımki erimesin .Dolar alsan düşer,mevduat yapsan dolar fırlar ..
    Borsa desen ordada hepsi zararda ..Gayrimenkul işi en az stresli gibi geliyor

Ticari gayri menkulun de kirasi beyanname ile beyan edilir.
    Tr'de stopaj uygulandigindan ve bu stopaji kiraci mal sahibi adina her ay yatirdigindan ve beyannamede bu stopaj cikan vergiden beyan edildiginden ekstra bir vergi cikmayabiliyor hatta cogu kez iade cikiyor demek istemissiniz sanirim.
    Ticari gm bu acidan cok daha iyidir tabii ama ekonomik dongulere daha duyarlidir.
    Alirken secmesi daha zordur.
    Kiraci is yapamadi mi ceker gider, kiralanan yeri kendine gore dekore eder, dort duvar verirsiniz sonra cikinca icindeki yatirimlari sizin olur.
    Yeni gelen yine kendine gore dekore eder, yatirimini yapar.
    Konut ise surekli yipranir.
    Yeni gelen kiraci ev yipranmis ise istemez, begenmez en azindan gerekli tamiratlari yap, boyat der.
    Son yillarda ofislerde de buyuk bir arz fazlaligi gozume carpmakta.
    Dolar bazli kiralanan Maslak gibi yerlerde de A sinifi ofis kiralarinda buyuk dususler var.
    Yabanci cikti gitti, e ticaret, sanal ofisler v.s etkili oldu sanirim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Amerika düşünmüyorum.
    ek 2. kimliğimin epey kolaylık sağlayacağını düşünüyorum AB içinde
    https://www.aydinlik.com.tr/tehlikel...ari-mayis-2019

Syg
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sağ olsun Canan Karatayın dediklerini harfiyen uyguladım.
    6 ayda ne kilo kaldı, ne reflü, ne karaciğer yağlanması.
    Herkese tavsiye derim.
    Hangi kitabını uyguladiniz?

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    fazla tuz kullanımı da yapabilir , öğleden sonra fazla kuruyemiş yemek de yapabilir , kahve tüketimi , siyah çay , boza , zerdeçal yenibahar falan bütün baharatlar... hayvansal yağ tüketimi de yapabilir .... kişilere göre de değişir tabiii.. sarımsak soğan yerlerde süründürür mesela... bi de ne kadar dikkat edersen et , mide kapakçığı ( kas yığını yani ) henüz bilinmeyen başka sebepten ötürü bazen kendi kendine de şak diye açılabiliyor... onun sebebini neden böyle olduğunu henüz çözemediler...

hee reflün geçti diye ağır spor yaparsan fit bile olsan reflün gene başlayabilir... aşırı ağırlık kaldırmak , ağır sporlar .... reflüyü tetikler
    Her yemekten sonra şurup içecek seviyedeydim. Kilo verince yavaş yavaş azaldı. Acı ve yağlı yemekler öldürmekten beter yapıyordu. 5 senedir bb yapıyorum, kendim için maksimum ağırlıklarla çalışıyorum. Tekrar başlamaktan ziyade hayvani bir şekilde yesem bile metabolizmam kilolu halime göre aşırı hızlı. Kiloluyken kaplumbağaydı. Şimdi haftanın 1 günü de olsa acıymış kuyruk yağlıymış, kuruyemişmiş peeeeeee. Günde 6 fincan kahve, çay. Yıllardır çekinerek yediğim ne varsa. Esamesi yok. Fazla kilo insanı yavaş yavaş eriten bir unsur benim için

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ticari gayri menkulun de kirasi beyanname ile beyan edilir.
    Tr'de stopaj uygulandigindan ve bu stopaji kiraci mal sahibi adina her ay yatirdigindan ve beyannamede bu stopaj cikan vergiden beyan edildiginden ekstra bir vergi cikmayabiliyor hatta cogu kez iade cikiyor demek istemissiniz sanirim.
    Ticari gm bu acidan cok daha iyidir tabii ama ekonomik dongulere daha duyarlidir.
    Alirken secmesi daha zordur.
    Kiraci is yapamadi mi ceker gider, kiralanan yeri kendine gore dekore eder, dort duvar verirsiniz sonra cikinca icindeki yatirimlari sizin olur.
    Yeni gelen yine kendine gore dekore eder, yatirimini yapar.
    Konut ise surekli yipranir.
    Yeni gelen kiraci ev yipranmis ise istemez, begenmez en azindan gerekli tamiratlari yap, boyat der.
    Son yillarda ofislerde de buyuk bir arz fazlaligi gozume carpmakta.
    Dolar bazli kiralanan Maslak gibi yerlerde de A sinifi ofis kiralarinda buyuk dususler var.
    Yabanci cikti gitti, e ticaret, sanal ofisler v.s etkili oldu sanirim.
    Syg,
    Aynen dediğiniz gibi .Ticarininde ofis olanı sıkıntı.Ankara gibi yerde bile o kadar çok boş ofis ilanı varki ..Müteahitlerinde işine geliyordu boş teslim edip satmak..
    saygılar tekrardan üstadım

Sayfa 677/992 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •