Sayfa 678/902 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 5,417 - 5,424 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

forumu okudum gerçekten üzüldüm yönetim kurulu üyesi vs yav linkenine baktım bir cacık yok benimki daha dolu..

bunu gördüğüme çok üzüldüm açıkçası..

bu arada bütün işyerlerinde de çalışıyor adam 5 yerden maaş alan tipler resmen her şey yozlaşmış yıllar önce Azerbaycana gitmişyim iş yapmak için illa birilerinin haberi olacak herkes bir yerleri kapmış...

ondan habersiz iş yapamazsın vs vs..

hiç bir farkımız kalmamış şu cv yi görünce de yazık..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    gap yok ) o zaman 30 larda da var takılmayın şuna
    Ben takılmıyorum hatta mantıksız buluyorum da böyle de bi algı var maalesef. Bunu kullanıyorlar düşürme bahanesi olarak.

Şirket Yönetim Kurulumuz bugün (12.04.2023) şirket merkezinde toplanarak,

Şirket Yönetim Kurulu'ndaki görevinden 12.04.2023 tarihli istifa dilekçesiyle istifasını sunan bağımsız yönetim kurulu üyesi Sn. Mete Muzaffer BIÇAKLIOĞLU'nun istifasının kabulüne,

İstifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesinin görev süresini tamamlamak üzere ve ilk genel kurulda onaylanmak üzere Sn. Mehmet Levent YILMAZ'ın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına,

Sn. Mete Muzaffer BIÇAKLIOĞLU'nun görevli olduğu bağımsız yönetim kurulu üyeliği ve komite üyeliklerinden terkine,

İstifa eden bağımsız yönetim kurulu üyesi Sn. Mete Muzaffer BIÇAKLIOĞLU'ndan boşalan komite üyeliği görevlerine bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanan Sn. Mehmet Levent YILMAZ'ın atanmasına,

İş bu işlemlerin Ankara Ticaret Sicil Memurluğu nezdinde tamamlanarak tescil ve ilan edilmesine,

Toplantıya katılan yönetim kurulu üyelerinin oybirliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

12 nisan da gelmiş açıkçası bende dikkat etmedim yönetim kurulu kapı diye..

Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Istifa eden Mete Muzaffer Bıçaklıoğlu' nun CV'side boyle.

https://www.girisimelk.com.tr/yatiri...icaklioglu.pdf

Degerlendirme sizin.
    Mete Muzaffer BIÇAKLIOĞLU
    Genel Müdür Yardımcısı (Pazarlama)

mete büyük ihtimal halka arz olurken gelen bagımsız üye idi hala meksa da çalışıyor..

onun yerine ülke de her köşeyi kapanlar kim bilir kaç tane halka arz firmasında kendilerine maaş yazdırıyorlardır.

resmen her yer yozlaşmış kaplamışlar her yeri..

5. Neyse isimize bakalım; Euro power'ın arzı ve 4 milyar TL üstü iş anlaşması fiyatlandı diye düşünüyorum. Şimdi artık buralarda tutunma çabası içine girecektir. Farkındaysanız bayağıdır bol sıfırlı bir kap gelmiyor, herkesin malumu bizim iş alma sıkıntımız yok yetişememe sıkıntımız olabilir ancak iş alma sıkıntımız gibi bir durum söz konusu değil. Bu da bizi yakın zamanlarda bol sıfırlı bir kap gelir mi diye düşündürüyor ve umutlandırıyor.

Piyasa değeri 35 milyar TL, daha önce alır düşüşlerde bu şirketin piyasa değeri minimum 20 milyar TL demiştim altının asla olmayacağını söylemiştim. Şimdi de bu şirketin piyasa değerinin 30 milyar TL'nin altı olmayacağını düşünüyorum.

Piyasa değeri 30 milyar tl'lere yaklaşırsa kademeli olarak arttırmayı düşünüyorum. Hepimize bol kazançlar inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Acikcasi vasatin bir tik ustunde bir ogretim uyesi profili. Ben de google scholar'a baktim.

https://scholar.google.com/citations...sortby=pubdate

Yukaridaki linkte bol miktarda yayin iceriyor. Doktora sahibi, liyakat olarak borsaya acik sirketlere benzer orneklere bakarsak, ortalamada, disardan atanan yonetim kurulu uyelerine nazaran cok ta zayif durmuyor. Yani bir bankanin yonetim kuruluna atanan guresci profili degil ozet olarak.

Tarafsiz olmaya calistim, yoksa tum dunyada isler bu sekilde yurur, biz gercekci olarak sirketin hedeflerine yogunlasip, gerekli adimlari dogru atip atmadigina bakalim.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
    Ben de inceledim. Makalelerin yarısı ona ait değil, isim benzerliği olan başka Mehmet Yılmazlar da listeye girmiş. Tıp, elektronik makaleleri var

7.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Şu 74.35 gapını gapatsa da yolumuza baksak artık.
    Nihayet gapımızı gapattık. Artık yön yukarı olsun

8.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Nihayet gapımızı gapattık. Artık yön yukarı olsun
    Ben mantıklı bulmuyorum bu gap olayını ama malesef piyasa ciddiye alıyor. Dediğim gibi oldu ve yeşile geçtik

Sayfa 678/902 İlkİlk ... 178578628668676677678679680688728778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •