İkinci el araç fiyatlarına bakıyorum, millet aracının fiyatını doları 7/7.50 liradan hesap ederek belirlemiş görünüyor
İkinci el araç fiyatlarına bakıyorum, millet aracının fiyatını doları 7/7.50 liradan hesap ederek belirlemiş görünüyor
Arkadaşlar gülüp geçmeyin böyle şeylerin altında gerçekten bir sır olabilir.Kanal İstanbul diyor adam.Bu bir şifre bence.Ben de (vatikan kaynaklı değil ama) küçük bir araştırma yaptım.kanal i tersten yazdığınızda çıkan sonuç bu
Evet o yapılacak olan kanal çok önemli.Matematik,fizik,kimya,biyoloji bunlar fasa fiso her şey orada o kanalda![]()
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Ekonomimiz nasıl düze çıkar,milli gelirimiz nasıl artar,iç huzur nasıl sağlanır. Bunların hepsi o kanalı yapacak olan kepçenin o eserleri ortaya çıkarmasına bağlı...
Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu
Ayrıca habertürk te değerli bir hocamız HZ Nuh zamanında cep telefonu vardı demişti.Oralarda iyi araştırılmalı.Apple ,Samsung,Huawei gibi şirketlerle yarışmak istiyorsak memleketin her yerini kepçelerle karıştırıp sırları ortaya çıkarmalıyız.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...70#post3688370
yan çara yazdım bu sefer...
?
Yer İmleri