ons haftalık
orada al demediğinden sonra ne kadar düşmüş.
orada al dememesi mi kötü,yoksa o kadar düşmesimi mi iyi.?
![]()
ons haftalık
orada al demediğinden sonra ne kadar düşmüş.
orada al dememesi mi kötü,yoksa o kadar düşmesimi mi iyi.?
![]()
Papaz borsası olduk, papaz aşağı papaz yukarı
dolar
haftalık
cci cve rsi uyumsuz.
burada sat veren bir indikatör doğrudur.
dolar düşer veya düşmez.sistem doğrudur.
![]()
ihlas günlük grafik
burada sat sinyali verdiğinde çok mu kötü yapmış.acaba
![]()
Değerli arkadaşlar bu belirsizlikte kaç kişi mal alabiliyor? Bir düşünün sonra gerçeği siz de göreceksiniz bence.
Şu kadar mal çıktılar da kime çıktılar bu malı?
2008 yılında garanti bankası battı bitti dediler 1.50'den alıp nerelere getirdiler kağıdı.2008 gibi hızla mı toplarlar birşey diyemem ama yıl sonuna kadar en kötü ihtimallle 115000 endeks civarında olacağımızı öngörüyorum ben.Bunun için iki önemli şart var tabi
Birincisi 88200 dip olarak kalmalı ve ağustos ayı 94500 altında kapanış olmamalı kesinlikle.Sonrasında inşallah borsa açısından önümüz açıktır.Ekonomi berbat diyenler sonuna kadar haklılar ama borsada gerçekler değil beklentiler alınır satılır.Bunu küçük yatırımcılar olarak iyi bilmek gerekir.Bu yıl patates soğan para etti diye herkes patates soğan ekerse gelecek sene para etmeyecektir.o zaman da fasulye para eder, ne bileyim nohut para eder.Borsada da insanlar kaçtıklarında hisseler primlenir herkes alıyorsa da borsa düşer.Vadeli işlemlerin başlamasıyla işler biraz değişmiş olsa da tedirginliğin had safhada olduğu şu dönemde düşüşün devam edeceğini hiç sanmıyorum.Yarın için bile artı kapatacağımızı düşünüyorum.
Bloomberg: ABD'nin yeni hedefi, Erdoğan'ın 'çılgın projelerini' yapan firmalar olabilir
https://sptnkne.ws/jmRa
Böyle bir şet olursa seyreleyin piyasaları. Bence..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri