tavan olacak gıbı duruyor..butun satışlar karşılandı şuana kadar..tahtacı çılgın..
tavan olacak gıbı duruyor..butun satışlar karşılandı şuana kadar..tahtacı çılgın..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bugünkü gibi günler ilk değil sonda olmayacak panik yapan elindeki maldan olur. Ben bugünler de kitap okuyorum. Ekran izlemek hata yaptırır. Eğer hedefin belli ise hedefe gelene kadar unutmak lazım.
eğer ilk düşüşte tahtacı mal çıkamadıysa mal çıkmak için ıkıncı hareketıde yapmış olabılır...ıhtımaller çok beğen beğen al..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
Verin elinizdeki malları da tahta rahatlasın. Vermedikçe garip garip hareketler yapiyor
elınde olanlara hayırlı uğurlu olsun..yenı alfaslarda buluşmak üzere..bol kazançlar..!!!! kısa zamanda bana guzel kazandırdı sağolsun..
saygısızlar harıç..onlar batmaya mahkum..!!!
Yer İmleri