Sayfa 68/256 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 537 - 544 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. tavan olacak gıbı duruyor..butun satışlar karşılandı şuana kadar..tahtacı çılgın..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by exxcalibur Yazıyı Oku
    Yarısını satma emri vermiştim, emir fiyatına gelmeden iptal girdim. Bir türlü iptal etmedi. Yarısı gitti

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Emir iptal tedbiri var hissede.

3. Bugünkü gibi günler ilk değil sonda olmayacak panik yapan elindeki maldan olur. Ben bugünler de kitap okuyorum. Ekran izlemek hata yaptırır. Eğer hedefin belli ise hedefe gelene kadar unutmak lazım.

4. eğer ilk düşüşte tahtacı mal çıkamadıysa mal çıkmak için ıkıncı hareketıde yapmış olabılır...ıhtımaller çok beğen beğen al..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Verin elinizdeki malları da tahta rahatlasın. Vermedikçe garip garip hareketler yapiyor

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    eğer ilk düşüşte tahtacı mal çıkamadıysa mal çıkmak için ıkıncı hareketıde yapmış olabılır...ıhtımaller çok beğen beğen al..
    Dostum sattım dedin hayırlı olsun dedik fazla zorluyorsun bence fikirlerin bizim umurumuzda değil . Biraz kendine saklasan

7.  Alıntı Originally Posted by DARKPASSENGER Yazıyı Oku
    Dostum sattım dedin hayırlı olsun dedik fazla zorluyorsun bence fikirlerin bizim umurumuzda değil . Biraz kendine saklasan
    senden ızın mı alacagız bırader..senınde fıkırlerın benım umrumda degıl..yazmana da gerek yok o halde..anlıyorsun değilmi..buradakı fıkırler umurunda degılse kapı orada yol alır gıdersın okumana gerek yok bence..

8. elınde olanlara hayırlı uğurlu olsun..yenı alfaslarda buluşmak üzere..bol kazançlar..!!!! kısa zamanda bana guzel kazandırdı sağolsun..

saygısızlar harıç..onlar batmaya mahkum..!!!

Sayfa 68/256 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •