Dün sort ta öpüldük. Bu günde öpülmek istiyoruz (10 adet 1557.50 endex )sorta devam biri bu ereğli ye bir el atsın bir türlü düşmüyor. 20.87 ( satış alışlarla) ereg liden 98 adet sort um var bakalim akşama kar zarar durumumuz ne olacak.
Dün sort ta öpüldük. Bu günde öpülmek istiyoruz (10 adet 1557.50 endex )sorta devam biri bu ereğli ye bir el atsın bir türlü düşmüyor. 20.87 ( satış alışlarla) ereg liden 98 adet sort um var bakalim akşama kar zarar durumumuz ne olacak.
Başkan ilk kez manuel poz açıyoruz 50 kontrat elim ayağım titredi kapatana kadar akla karayı seçtim sen ben nasıl battım biliyor musun çok pis battım normal biraz elin korkak olması. Sakin kafa evet 1540 istiyor olabilir ama parayı görünce alayım dedim haftasonu bi kebab yeriz şalgam içeriz fena mı yauuuu![]()
...................
Son düzenleme : sindoma53; 06-08-2021 saat: 14:32.
o kontrata o kar alınır......cunku burdan dunku gıbı kaldırırsa fecı olur..akıllıca ış.....bana gore dun 155 250 ustu kopuktu...50 kontrat acıosan 150 kontrat temınatın olmalı tek ıslemde patlatırlar ....temkınlı olmalısın...vobun en buyuk olayı temınat saglamlıgıdır.....cunku nereye gıderse gıtsın 2.3 ay ıcınde gelır ...ben butun hataları cok kontrat actıgımda yaptım
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Yer İmleri