Sayfa 680/993 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,433 - 5,440 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu som altın olsa bile, ama o ALEVİ dendi mi iş biter bu ülkede.

Haaa... Ben oy veririm, fakat sadece alevî olduğu için oy vermeyecek milyonlar var memlekette, ayakta sitselerde oy vermezler.
    Benim anlatmaya çalıştığım konuyu siz kısa yoldan açıklamışsınız,twitter daki çirkin ve yalan ithamlar ve onlara inanan milyonlar var bu ülkede...

Kılıçdaroğlu % 25 CHP % 10 kürt oyu % 5'de lanet olsun diyenlerin oyunu yâni % 40 oy alır.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Kılıçdaroğlu aday olursa Türkiyenin işi, emri hakka kalır...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4. -40 negatif faizle konut piyasasında bir çılgınlık yaşanıyor.

Temiz servet transferi

5.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Benim anlatmaya çalıştığım konuyu siz kısa yoldan açıklamışsınız,twitter daki çirkin ve yalan ithamlar ve onlara inanan milyonlar var bu ülkede...
    inönü asker kaçağı değilmiymiş

6. sOSYAL MEDYADA Ahmet diye bir arkadaş paylaşmış ...
    Bloombergde yer alan haberde geçen hafta kuru baskılamak için kamu bankalarının 3B$dan fazla döviz sattığı iddia ediliyor. Bu hafta da günde 300M$ ile satışın devam ettiği iddia ediliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    sOSYAL MEDYADA Ahmet diye bir arkadaş paylaşmış ...
    Bloombergde yer alan haberde geçen hafta kuru baskılamak için kamu bankalarının 3B$dan fazla döviz sattığı iddia ediliyor. Bu hafta da günde 300M$ ile satışın devam ettiği iddia ediliyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Mart ayında kamu iktisadi teşebbüslerine (KİT) 3,24 milyar dolarlık döviz satışı yaptı. Şubat ayında TCMB'nin KİT'lere döviz satışı 5,4 milyar dolarla rekor kırmıştı.
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Şubat ayındaki rekorun ardından Mart ayında KİT'lere Döviz satışını kıstı.

TCMB verilerine göre Mart ayında aralarında kamunun doğalgaz ithalat şirketi BOTAŞ'ın da olduğu KİT'lere döviz satışı 3,24 milyar dolar oldu. Şubat ayında bu rakam 5,4 milyar dolar ile rekor seviyeye çıkmıştı.

https://www.bloomberght.com/merkez-b...-kisti-2303715

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu aday olursa Türkiyenin işi, emri hakka kalır...
    yahu c.başkanlığı seçimlerinde kürtlerden mecburen destek isteyeceksin

adam demez mi, siz kendi içinizde daha seçilmeden bölücülük yapıyorsunuz, başa gelince bana neler yapmazsınız..?

hadi kazandın mecliste hdp olmadan kanun geçiremeyeceksin, adam demez mi hangimiz daha değersiz alevi mi kürt mü..?

Sayfa 680/993 İlkİlk ... 180580630670678679680681682690730780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •