Sayfa 685/985 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Viop - XVII

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    ingilizlere ikinci yardım yapılacakmış ne zamana geldik be milletin perişan laan..
    Arkadaşım kusura bakmada ben perişanlık göremiyorum ortada. Perişan olduğunu düşünüyorsun burada borsa oynuyorsun. Dün kuzenimin çocuğunu hastaneye yatırmışlar ciğerleri su toplamış virüsten şüpheleniyorlar dün odadan çocuğun resmini paylaştılar otel odası gibi bir odada çocuğu yatırmışlar ve beş kuruş para alınmıyor. Ne ambulans parası ne tedavi parası hiçbirşey ödemiyorlar. İster sevin ister sevmeyin ama adamların sağlık konusunda yaptığı yatırımların ne kadar önemli olduğunu ve ne kadar iyi durumda olduğumuzu kabul etmeniz lazım. Ben kızımı ankara medicana hastanesine götürdüm iki hafta kadar önce resmen tedaviden kaçındılar pişman oldum devlet hastanesine gitmediğime. Şikayet ettim gerekli yerlere dün cevabı geldi ve çok mutlu oldum verilen cezaya. Şu sağlık işinde lütfen siyasi görüşlerinizi bir kenara bırakın. Maskeniz mi yok ambulans çağıdınızda gelmedimi devlet hastanesine gittinizde bakmadılarmı. Sigortası olmayan adam bile aylık 60 tl ye her türlü sağlık hizmetinden yararlanıyor. Herşeyi eleştirin ama şu sağlık sistemindeki güzellikleride görün artık be kardeşim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Geleceğe yönelik hangi sektörlerden umutluysanız o sektörden büyüme potansiyeli olan ucuz kalmış hisseyi alın atın kenara veya her ay bir mikyar biriktirme yolunu seçin. Mutlaka kazanırsınız. Al-sat yapacağım derseniz kazanma şansınız milyonda bir
    Seni dinleseydik diyelim;
    Emlak konut aldim 1.70 te.
    Ucuz dedin 1.60 tekrar aldim
    Ucuz dedin 1.50 tekrar
    1.40 tekrar
    1.30 tekrar
    1.20 tekrar.... sonuc 1.05
    Yazik insanlara yazik günah.
    Batirdiniz.. neymis gyo sektoru iyi olacakmis para bolluguymus faizlermis.
    Seni dinleyen BATTI

3. Kişisel kanaat
    Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak,
    Global sistem değişecek,

Belki paranın merkezi değişecek,

Bir tarafta yaşlanmış ve ABD dışında büyüme sağlayamayan gelişmiş ülkeler
    Diğer tarafta Hızla teknolojiye ayak uyduran ve Nufus yoğunluğu olan, büyüyen ülkeler

Gelişmiş ülkelerin borç durumunu paraları rezev para diye kimse umursamıyor
    Ama patlayacak
    Yada patlamaya mahkum
    En derin piyasa denen petrol de olanlara bakıp
    Olmaz denen şeylerin nasıl pamuk ipliğine bağlı olduğunu görmek lazım

Yanı işler çok uzak olmayan zaman diliminde karışacak

Ama bunlar bu arada mı olur
    Yanı 3-5 aylık zaman içindemi
    Sanmam

Değişimin fitili ateşlendi bence
    5 sene sonra şahsı kanaat başka bir düzende ve farklı bir bakışla bakıyor oluruz

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Şimdi amerikan borsalarına göre fikrimi söylemek istiyorum. Sp nin sert takozu kırmasına bizim endeks uyup da 96binlere inmiyorsa ki ben de shorttum dün bu beklentiyle ve de Bugün yine takozun içine girmişse bizim borsayı tutuyorlar derim ben. Pala dusurmek istemiyor sanirim. Belki de cikista dış borsalar kadar çıkmadığı içindir. 3. Defa 99 u deneyebilir ki 3.de kırıp 103 e kadar alabilirler. Gerçi bankalarda bu kadar satarken nasıl olacak bu O da muamma. Bence Ikinci dip herkes onu beklerken gelmez ki her yer shortcu. Tabi yanılabilirim de sadece tahmin.

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Geleceğe yönelik hangi sektörlerden umutluysanız o sektörden büyüme potansiyeli olan ucuz kalmış hisseyi alın atın kenara veya her ay bir mikyar biriktirme yolunu seçin. Mutlaka kazanırsınız. Al-sat yapacağım derseniz kazanma şansınız milyonda bir
    Seni dinledik diyelim senaryo 2;
    Dolar 6.20 , sen dusecek dedin.
    1. Bozdurdum 6.30
    2. Bozdum 6.40
    3. Bozdum 6.50
    4. 6.6
    5. 6.70
    6. 6.80 .... ve 7 FINAL TL.
    Elimde kalmadi dolar ve battım.
    Millete gaz verdin çöküş bekliyorum dedin dolarda. Insanlari bitirdin.
    Eski sağlam imajini kullanarak hem de.
    Sozum sana SERKAN23

Alıntı Originally Posted by devletmemuru Yazıyı Oku
    Şimdi amerikan borsalarına göre fikrimi söylemek istiyorum. Sp nin sert takozu kırmasına bizim endeks uyup da 96binlere inmiyorsa ki ben de shorttum dün bu beklentiyle ve de Bugün yine takozun içine girmişse bizim borsayı tutuyorlar derim ben. Pala dusurmek istemiyor sanirim. Belki de cikista dış borsalar kadar çıkmadığı içindir. 3. Defa 99 u deneyebilir ki 3.de kırıp 103 e kadar alabilirler. Gerçi bankalarda bu kadar satarken nasıl olacak bu O da muamma. Bence Ikinci dip herkes onu beklerken gelmez ki her yer shortcu. Tabi yanılabilirim de sadece tahmin.
    Adamlar dolar bazli bakiyorsa endekse tl bazinda dusmeyebilir. Belki de bu yuzdendir.

7. Cuma için bir tahmin alsam
    % 51 ihtimalle hangi taraf ağır basıyor
     Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    arkadaslar 3 gun 2bın puana sıkıstı........bu ne demek benım calısmalarda cuma .....100ustunu asamazsa........haftaya yon belırsız ama sert hareket......cuma çok onemlı oldu....asagıda bar boyu için 95te olabılır muhtemlene haber gelebılır persembe olumlumuı olumsuzmu........onumuzdekı hafta bır noktaya fınal olacak dıkkat derım...

Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Cuma için bir tahmin alsam
    % 51 ihtimalle hangi taraf ağır basıyor

Sunu unutmayin cuma resmi ve ozel kurumlar tatil. Hacim mutlaka dusecektir. Ben yatay bir gun olmasini beklerim

Sayfa 685/985 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •