Sayfa 686/1002 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,481 - 5,488 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - V

İletisim Başkanı Altun : Ülkemizin farklı bölgelerinde meydana gelen orman yangınları hepimizin ciğerini yaktı. Bu yangınlar sırasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabı Allah'tan rahmet yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

İletisim Başkanı Altun : Milli servetimiz olan ormanlarımızdaki yangınları kontrol altına almak ve etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için Cumhurbaşkanımız devletimizin tüm imkanlarını seferber etmiştir. Tüm kurumlarımız sahada vatandaşlarımızın yanında çalışmalarını sürdürmektedir.

Altun : Yangınların ortaya çıkış sebebi üzerine kapsamlı soruşturmalar da başlatılmıştır. Sorumlular en kısa zamanda doğamıza ve ormanımıza karşı giriştikleri bu saldırının hesabını verecektir. Dualarımız yangınlarla mücadele eden ormanın kahramanları ile. Hepimize geçmiş olsun.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
    TÜRKİYE-ABD maçı başladı, meraklısına

Antalya'nın Alanya ilçesinde ormanlık alanda yangin çıktı , yangına, havadan ve karadan müdahale ediliyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

4. Evet dua lazim

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

5. Dua yangini sonduruyor

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Cafe Trend&amp;Trade - V

Bakan Pakdemirli : Guvercinlik’te bir otel tahliye ediliyor
    Bakan Pakdemirli : Antalya’da 3 can kaybımız var .
    Bakan Pakdemirli : Yangınları elbet kontrol altına alacağız ama zaman alabilir

Bakan Pakdemirli : Şu ana kadar 6000 dekar tarım arazisi 500 dekar sera zarar gördü

BDDK kararı ile 1 Ocak 2022'ye kadar Düzce, Rize ve Artvin İllerinde yapılan alışverişlerde kredi kartı taksitlendirme süreleri iki katı olarak uygulanacak. Kredi vadeleri ise hem yeni kullandırılacak hem de yeniden yapılandırılacak krediler için yönetmelikteki sürelere tabi olmaksızın, ödemesiz dönemlerin uygulanması da dâhil olmak üzere bankalarca belirlenecek.

Bakan Pakdemirli : Şu ana kadar 150 büyükbaş 1000 küçükbaş hayvan telef olmuş durumda

Sayfa 686/1002 İlkİlk ... 186586636676684685686687688696736786 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •