Sayfa 688/1000 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1. 23 değil 25 yil

TA-1024 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,110
     Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    acemi olan sizsiniz daha dakika bir gol bir.... dema nın statik gösterge olduğundan bi habersiniz... aslında statik gösterge ne demek , dinamik gösterge nasıl oluşturulur kavram olarak bunları biliyor musunuz acaba ?
    Birader iki yaw. uğaraşamam senin gibi çok bilmişlerle.Laftan anlamıyon sözden anlamıyon.Hadi naş.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,110
    Baskılandığı o kadar belliki....6,01 den sattıklarımı yerine koymak için bir işaret ver artık yaw... Viop ta.... Hadi yaw kırma...Yap şu kulpu ... [IMG][/IMG]

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    1- kusura bakma ama anlamıyorsun bu işlerden.Dinamik olan fiyatlardır indikatörler değil.fiyatlar indikatörlere yön çizer.
    OTUR SIFIR
    al buyur işte hangi birini düzelteyim ki .... indikatörler statiktir bu bir.... ikincisi fiyatlar arz ve talebe göre yön çizer , fiyatlar indikatörlere niye yön çizer peki madem öyle tanımlıyorsunuz ? o indikatörler statik olmasa fiyatlar nasıl yön çizecek indikatörlere acaba ? ....
    bakın bir şeyi bilmiyorum demek ayıp değil ... ama bir şeyi biliyormuş gibi burada yazarsanız yanıtını veririm...

nasıl ki en tehlikeli yalan içine doğru karıştırılmış olandır , yarım yamalak öğrenilmiş hatalı ve eksik bilgilerin üzerine kendi doğrularınızı inşa ederseniz , gün gelir mutlaka o enkazın altında kalırsınız , tıpkı bugün olduğu gibi...
    Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    yav her söylenene inanmayın.O kadar parası olan adamın burda ,işi ne.
    Bana 1 milyon dolar verin , forum sayfasına gelip selam vereni gondiklesinler

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,110
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Bana 1 milyon dolar verin , forum sayfasına gelip selam vereni gondiklesinler

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Ortam geriliyor beyler , hemen birisi karpuz , yumurta falan bi konu açsın. Soğan eskidi o olmaz .

8. Teknik analizin gaybi net vermez elbet. Sonucta kullanilan indikator, yontem ne olursa olsun gecmis hareketlere bakarak istatistiki olarak tekrarlama ihtimalini ortaya koyariz.

Elbette hepimizin kullandigi acik kaynakli basit indikatorler. PY lerin kullandigi milyon dolarlik yazilimlar karsisinda ozellikle daytrade islemlerde basari sansini azaltmakta.

Ama hareketli ortalamalar benim en deger verdiklerimdir. Periyot farki olmaksizin. Piyasa da olusan fiyatlamaya gore deger aldiklari icin yalan soylemezler.

Tabi hareketli ortalamalari da kullanis bicimi bireyden bireye farkeder.

Zaten bir cok indikatorun temelinde holar var.

Ama soz konusu pariteler olunca teknik kadar belki teknikten ziyade temel analizin onemi ortaya cikiyor.

Ama pariteler uzerinde gercekten tam manasiyla temel analiz yapabilecek bir babayigit henuz anasinin karnindan dogmadi. Dogmayacakta. Gelecege gidip gelmesi lazim. Cok ve ongorulemez degiskenler mevcut. Yasiyoruz zaten hergun.

O yuzden bizim elimizden gelen en temel ekonomik verilere bakip teknik analize odaklanmak. Baska caremiz yok.

Sayfa 688/1000 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •