Sayfa 689/1312 İlkİlk ... 1895896396796876886896906916997397891189 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 5,505 - 5,512 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1. Maske mesafe covid aşı vb. birçok şey yazılmış.Bunlar hakkında diyeceklerim var ama ben sadece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 28 Ocak 2022 de Giresun'da yaptığı konuşmadan alıntı yapıyorum.

"Grip olan vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak ilan etsek benzer manzaralarla karşılaşacağız. Gripten kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak açıklasak salgından farklı olmadığını göreceğiz. Müsterih olunuz."

Akıllı adama lafın tamamı söylenmez.)

2.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Maske mesafe covid aşı vb. birçok şey yazılmış.Bunlar hakkında diyeceklerim var ama ben sadece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 28 Ocak 2022 de Giresun'da yaptığı konuşmadan alıntı yapıyorum.

"Grip olan vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak ilan etsek benzer manzaralarla karşılaşacağız. Gripten kaybettiğimiz vatandaşlarımızın sayısını günlük olarak açıklasak salgından farklı olmadığını göreceğiz. Müsterih olunuz."

Bakan Beyin bu beyanatı kulağa hatalı geliyor. Gripten senede yuvarlak yazalım 500bin kişi ölsün, COVİD bu sayıyı kaça katladı çıktığından beri, 5? 10?

Bakan Beyin arada yaptığı dayanaksız beyanatlardan biri olmuş...

3.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Maske mesafe covid aşı vb. birçok şey yazılmış.Bunlar hakkında diyeceklerim var ama ben sadece Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 28 Ocak 2022 de Giresun'da yaptığı konuşmadan alıntı yapıyorum.

Laf paraylami?

Tamamini soyle herkes anlasin

4. Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5. Son haftalarda satılık ilan sayılarında bir artış, fiyatlarda duraklama ve ufaktan iniş sinyalleri geliyor. Konut sahipleri kârı bir an önce cebe atabilmek için panik halde satışa yöneldiler ama konut piyasası borsa gibi likit değil, daha çok beklerler.

6. Istanbul satilik daire sayisi biner biner artiyor sari sitede.
    Fiyatlarda henuz bi geri cekilme gozlemlemedim, hatta artislar devam ediyor.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Son haftalarda satılık ilan sayılarında bir artış, fiyatlarda duraklama ve ufaktan iniş sinyalleri geliyor. Konut sahipleri kârı bir an önce cebe atabilmek için panik halde satışa yöneldiler ama konut piyasası borsa gibi likit değil, daha çok beklerler.

7. ABD'de konut fiyatlarında tarihin en hızlı çöküşü başlamış, hayırlı olsun

USA new house price.jpg

Satın millet çökecek.
    Düşünce alırsınız
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 689/1312 İlkİlk ... 1895896396796876886896906916997397891189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz