Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 545 - 552 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Yabanci fon lari usd ile alip degerini usd ile kontrol etsek bu yuzde25i elbette yemezdik

Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    dow jones hisseleri
    düşmedi bazıları yukarda bir günde -%25 kesmenin anlamı yok.Elektrikli araçlar fonu yazdığım olayı yaşadım.O zamanlar tesla ağırlıklı idi.Şimdi değil,ağırlığı düşürüldü.Senelerdir bu fon elimde maliyetim 1.55 merak etmeyin takip ediyorum.%-25 bir günde düşürülmesi garip geldi.Çok fazla abarttılar
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Evet gece calisan yokmu yada evden niye kontrol edip ters islem acmiyo bu arkadaslarimiz

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    doğru tabi bilemezdik en fazla %3-5 düşer diye düşünerek öyle bir durumda alttan alım yaparım diyordum, hiç beklenmedik bir durum oldu ama bazı fonlar işi abartmış görünüyor veya hiç tedbir almamışlar hadi biz düşünemedik onlarda mı duruma hiç uyanmadılar.

Alıntı Originally Posted by iyimser Yazıyı Oku
    Risk seviyesi 3 olanlar bile yüzde 11,12 zararda böyle rezalet olmaz
    Ya nedense sizin yazilarinizi okuyunca beni bir tebessum aliyor

Eger ole ise pazartesi sabah satip gene de pozitif olabilirdik, bende yedek para yok full fon larda tl paralar..

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    satış,
    emrin verildiği geceki fiyattan oluyor.
    Ama para 3 gün sonra geliyor.
    Olayı bilen elindekini pazartesi satıp
    yedekte tuttuğu parayla alım yapabilirdi
    ama bu çok uç bir örnek olur.

Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Valla ben de dün biraz yüklendim bugün de biraz bir şeyler katayım çeşitlendireyim dedim. Nasıl olsa acı eşiğini geçtim artık.
    Ustad siz beni tanimazsiniz eskiler bilir
    Ilk zamanlar 5-6 k zarar edince sabaha kadar uyku tutmazdi
    Simdi gecelik 80k gittigi oldu rahatim
    O aci esigi zamanla tuhaf bir hisse donusuyor

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Evet gece calisan yokmu yada evden niye kontrol edip ters islem acmiyo bu arkadaslarimiz
    Aslında yanıtım Ersunan beye de bir türlü onun yazısını bulamadım, kusura bakmayın Servetbey sizin üzerinizden gideceğim :D

RTE seçmenini çok iyi çözdüğü için. doların 18lere kadar yükselmesine izin verdi. Çünkü biliyor ki o şaşkın seçmen, doların 5'lerden 12'lere geldiğini değil 18'den 13'lere indiğini hatırlayıp tapınmaya devam edecek. Kanımca dayanabildikleri en üst noktaya kadar beklediler. Artık motor tam yanmaya başlamıştı ki heybeden beklettikleri kur endeksli faiz tavşanını çıkarıverdiler. Haklı çıktı mı adam? Çıktı. Kur 13'e düştü diye Bayburt'ta, Malatya'da insanlar halay çekti, seçmeni daha bir bağlandı, daha bir ilahlaştırdı, son zamanlardaki zamlardan vs.den karşı tarafa geçen varsa da bu işi RTE çözer yine diye geri döndü. Yani aslında hükümettekiler krizi kıvrak bir hareketle fırsata döndürdüler. Tabi sosyal medyadaki troll ordusunun da büyük katkısıyla.

Fon yöneticileri de "normal birer insan" olduğu için olayın bu şekilde cereyan edeceğini öngörememiş olabilirler. Dolar 18 lirayken hala döviz büroları tıklım tıklımdı; bazı bürolar satışı durdurmuştu

7.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Trust beyi tebrik ediyorum. O kadar zarara rağmen hayata hala gülümseyebiliyor. Bence büyük erdekm. Ben olsaydım muhtemelen Boğaz köprüsünde aşağı atlamak için kameraların önünde mel mel bir denize bir havaya bakıyor olurdum.
    Emin ol ki Trust arkadaşımız gibi büyük zarar eden çok arkadaşımız var da; Belki de zararlarını açıklamak istemiyorlardır.

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ya nedense sizin yazilarinizi okuyunca beni bir tebessum aliyor
    Web baya zamandır emmin buralara uğramıyor. Seni yalnız bıraktı. Ama başka topiklerde yazıyor sanıyorum.

Sayfa 69/1002 İlkİlk ... 1959676869707179119169569 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •