KRDMD 28 Kasım temettü gözüküyor. Bence traderlar temettü vs bulaşıp maliye ile muhatap olmak istemiyor. Temettüden sonra hareketlenme olabilir.
KRDMD 28 Kasım temettü gözüküyor. Bence traderlar temettü vs bulaşıp maliye ile muhatap olmak istemiyor. Temettüden sonra hareketlenme olabilir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
dün birbirini dövüyorlardı , bugun ne oldu acaba :D
Afetlerde telefon çekmeyecekse neden para ödüyoruz ? bu şirketlere gereken yatırımı yaptıramıyorsa otorite neden var ? evimin metrekaresi küçülecek diye yeniletmeyen kafa ne zaman ömrünü tamamlayacak ? kentsel dönüşüm bütçesini neredeyse sıfıra indiren reklamlara para akıtan küçük reis seni de unutmadık.. Deprem İstanbuldan ciddi hissedildi zarar görenlere hissedenlere geçmiş olsun. Acil çıkışları kapatmaya devam. cebimden beş kuruş çıkmasın ama binam ayakta kalsın demeye devam..
Endeks vadelide 6 milyar hisse vadelide 9 milyar hacim var gibi.
Endeks hileli olunca hisse bazında işlemler artttı bence.
Arbitrajcılar da hacim katıyor olabilir.
Perakendiceler için de bir şeyler söyleyebilir.
*Erdoğan: Suriye'de kendi başımıza bakma hakkımız doğmuştur
bundan sonra satış geldi gibim bence
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
bu marketlerin hepsi fetöcüymüş ya öyle dedi dedem...
şimdi biz alışveriş yapınca fetöye destekmi oluyoruz...
peripella aldım diye vatan haini olmam değil mi?
Yatırım tavsiyesi değildir.
E ticaret siteleri düzenlemeye alınmalı. N11'den bir şey ısmarladım Kayseri Kargo dağıtım merkezde gözüküyor ama sipariş tamamlandı diye işaretlenmiş.
Çiçeksepeti diye bir yer var olmayan ürünü düşük fiyattan girip, akakce, cimri, epey vs siteleri yanıltıp trafik çekiyor.
Yer İmleri