Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Şişe olsun isctr olsun dolar bazlı 4 katına gelse hala pahalı denemez. Bu demek değil ki gelir veya gelmez, onu bilemeyiz. Grupta herhangi bir pozum yoktur ismen taşıdım onu da sattım 17.5 dan ama tüm grup inanılmaz ucuz. Dohol ucuz. Garan ucuz. Ykb ucuz. Halk vakıf tupras bedava. Froto uçuyor bunlar bakıyor hahahaha gel kafayı yeme temelciye nanik yaouyor. Yapsın.

Biz çalı arkasında beklemeyi de iyi biliriz.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Normal şartlarda sadece İŞ BANKASI değil diğer halka açık tüm bankalarda ucuz.
    GARANTİ-HALK ve VAKIF bankasına pahalı diyebilirmiyiz?
    Ben İŞ BANK ın borsada halka açık iştirak şirket hisselerinin güncel fiyatları üzerinden değerlendirilmesine karşı tez sundum.

ytd

Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Normal şartlarda sadece İŞ BANKASI değil diğer halka açık tüm bankalarda ucuz.
    Ben İŞ BANK ın borsada halka açık iştirak şirket hisselerinin güncel fiyatları üzerinden değerlendirilmesine karşı tez sundum.

ytd
    Hocam 5 kuruş paranı dahi kendin yönetme, yazık olur...

Millet halkb ı ucuz sanıyor mesela... Halkb bence Abd deki dava konusu dahi olmasa yine de en pahalı banka benim kriterlerime göre...

5.  Alıntı Originally Posted by Caho Yazıyı Oku
    Hocam 5 kuruş paranı dahi kendin yönetme, yazık olur...
    Bu cesareti nereden bukuyorsun. Ekonomi kitaplarında asi geçen ekonomist olsan böyle bir söz söylemeye hakkın olamaz. Ona bakarsan gün boyu yazıların yazısı senin okudukça senin adına üzülüyorum ama tek kelime etmedim bugüne kadar. Kendi kendine sisirdigin egonu tatmini başka yerde ara bence.

6.  Alıntı Originally Posted by aristokrat Yazıyı Oku
    Normal şartlarda sadece İŞ BANKASI değil diğer halka açık tüm bankalarda ucuz.

ytd
    Dostum alacağımız hisse kabul ucuz olsun fakat önemli olan şirketin verimliliği ne kadar yüksek bu daha önemlidir.Böyle yüksek faiz ortamında bankaların kar marjları düşmeyecek mi ??????? İşte bu nedenle ucuzlar .Bazı yatırımcılar vardır temettü vermeyen şirkete girmezler yani almazlar.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Bankalar iyi gitmiyor. Küçük hisseler en iyisi.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

8. Bir "şeyin" ucuz olup olmadığını tespit için ilk şart alternatif maliyeti bilmektir.
    Nakit akımını gelecek projeksiyonunu filan zaten geçtim, çok basit bakılacaksa bile faize bakmak zorundasınız...

10 f/k'ya hisse ucuz mudur...
    faizlerin %5 olduğu bir ülkede ucuzdur.. üstüne risk primini de eklersiniz; yine de kurtarır...
    faizlerin %19 olduğu ülkede pahalıdır... üstüne risk primi de eklerseniz çok pahalıdır...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Sayfa 691/1001 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •