Sayın Çıtak yazılarıma bakarsan hep uyarmaya çalıştım seni aklımızın erdiğince. Geçmiş olsun. Pahalıya büyük bir ders aldım diyeceksin.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
909.425 şortları az önce emirleri yazdım aşağılara çekti şeref yoksunu spek.......neyse emirleri az sonra silecem......
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, FOX TV’nin logo değişikliğine gittiğini, kanalın yeni adının bundan böyle Now TV olacağını duyurdu.
Ne bileyim ya öyle yazınca herhalde zarar çok dedim üzüldüm.Tek öyle olsun. Ama bunlar bu işin içinde var olur.
Volume üzerine DI +- at. RSI üzerine RSI 14 e göre düzeltilmiş Mav 9 at.
Mav 9 kırmızı olsun alttan kesince al üstten kesince sat olur. Bir de bu kırılımlarda bazen çok dik olur kırmızının açısının dikliğine göre de pozisyonda kalıp kalmamaya karar verirsin. Kızma kullandığın grafiklerin indikatörlerle sağlaması az.
Bir de tam böyle olmalı. Dün vermeyen bugün almayan pişman.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gündemimizde' diyerek duyurdu! İran ile yeni sınır kapıları açılacak
Yer İmleri