Sayfa 691/1006 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Viop LVIII

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Zaten analizi yapan da faiz indirimi olacak demiş.
    Abd tarafında faiz indirimi konusu kesin gibi ama bir kısım olumlu yorumcu Mart tan itibaren olacağını, başka bir kesim de yılın 2.yarısı olacağını söylüyor...
    Her şekilde piyasaya para yaymaya başlayacaklar..Bu da gelişmekte olan bizim gibi ülkeler için avantaj olabilir.
    Tabi o dönem siyasi politikalarımız onların işine gelirse bu olur...Ben yılın 2.yarısında içerde bir siyasi sıkıntı olmazsa olumlu bir dönem bekliyorum
    ben yanlış okudum ya.....iki kere okudum dışardaydım.....Allah Allah.....

2. Sayın Çıtak yazılarıma bakarsan hep uyarmaya çalıştım seni aklımızın erdiğince. Geçmiş olsun. Pahalıya büyük bir ders aldım diyeceksin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

909.425 şortları az önce emirleri yazdım aşağılara çekti şeref yoksunu spek.......neyse emirleri az sonra silecem......

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Çıtak yazılarıma bakarsan hep uyarmaya çalıştım seni aklımızın erdiğince. Geçmiş olsun. Pahalıya büyük bir ders aldım diyeceksin.
    ne pahalısı dayı... verdiğimiz 2500 puan

914800 den long kapatmışlığımız var... ama prensip gereği bolinger dışında şort açmadığım için aşağı puanını alamadık

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, FOX TV’nin logo değişikliğine gittiğini, kanalın yeni adının bundan böyle Now TV olacağını duyurdu.

6.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ne pahalısı dayı... verdiğimiz 2500 puan

914800 den long kapatmışlığımız var... ama prensip gereği bolinger dışında şort açmadığım için aşağı puanını alamadık
    Ne bileyim ya öyle yazınca herhalde zarar çok dedim üzüldüm.Tek öyle olsun. Ama bunlar bu işin içinde var olur.

Volume üzerine DI +- at. RSI üzerine RSI 14 e göre düzeltilmiş Mav 9 at.

Mav 9 kırmızı olsun alttan kesince al üstten kesince sat olur. Bir de bu kırılımlarda bazen çok dik olur kırmızının açısının dikliğine göre de pozisyonda kalıp kalmamaya karar verirsin. Kızma kullandığın grafiklerin indikatörlerle sağlaması az.

Bir de tam böyle olmalı. Dün vermeyen bugün almayan pişman.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Volume üzerine DI +- at. RSI üzerine RSI 14 e göre düzeltilmiş Mav 9 at.
    neeay

onları becerebilecek kafa var mı bende ?

onları zamanında bir büyüğümüz öğretti, kullanıp duruyom... yoksa matrikste çizgi çekmeyi bilmem

hele şu ''RSI üzerine RSI 14 e göre düzeltilmiş Mav 9''.. 100 sene uğraşayım, yapabilirsem ne oluyum

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Gündemimizde' diyerek duyurdu! İran ile yeni sınır kapıları açılacak

Sayfa 691/1006 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •