gene kanı faiz arttırımlarının 2 veya 3 parçada yapıalcağı yönünde. Yani ilk seferde %25 faizi beklememek gerekiyor gibi.
gene kanı faiz arttırımlarının 2 veya 3 parçada yapıalcağı yönünde. Yani ilk seferde %25 faizi beklememek gerekiyor gibi.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Elinde fazla mermisi yok zaten önce ben buradayım izlenimi verecekdir , benim beklentim ilk etap %20 çeker faizi sonra sunumda biz buradayız gereken ne ise zaman diliminde yapılacakdır denir.İlk etap direk kafaya atana kadar sözlü müdahale ağırlık ama altı dolu olmalı benim beklentim.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Seçim bitti kulağı kesik bademler yine piyasayı istediği gibi yönetiyor.
aşağıdaki gaplerden biz tredarlar rahatsız oluruz böyle oynak zamanlarda ama bu bademler bunu güzel kullanıyor.Dalga boyunu o gaplere göre pozisyon alanlara göre kuruyor dünden beri , sahaya gelen müşteriye göre ayar veriliyor.
herkes stratejisini yapsın onlarınki hazır![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
.. arada bakıyorum ekrana .... yoncada şenlik varhep yazdım önümüzdeki epik dalganın mimarı xbank olacak bence ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Ben dedim size bu mavi balinadır deye, masayı salladı bugün bıraktı.
Günün dibini işaretledik, gecikmeli olarak
5.855
Hamdım Piştim Yandım
Mehmet Ş. geleli 3 hafta olacak hiç bir açıklama bir düzenleme şu bu gelmedi.Cücük bir faiz artışı ile hadi tamam dağılın diyip aynen yola devam edilmesi durumları söz konusu olabilir.3 hafta az bir süre değil.Hiç sesi soluğu bile çıkmıyor.
Para bula bilirsem faiz karari ile dolar biriktirmeye dusunuyorum.
Yer İmleri