Sayfa 693/1000 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    sp nin buradan fed pompası/makro destek olmadan 10 bine gitme ihtimali
    benim sabah 18 imde uyanmamla aynı ihtimal,
    eşi görülmemiş bir hareket olacağından fiyat verilemez..
    o kadar uzak uzak diyarlara neden bakılır bilmiyordum çok sonraları bir tez oluştu kafamda..

uzak diyarlar hakkında kafa yormak insanı rahatlatıyor.

elin zenginini konuşmak fakirin çenesini hiç yormuyor.
    ...
    fırsat bulursam şilede palamuta çıkacam iyi bir tekne bulursam balık ile ilgilenen varsa haberim olsun

y.t.d.

endeks kağıtlaarı gevşeme eğilimi var şu dakikaklarda....

3. xbank bankacılık endeksi 2022 yılında %116 yükseldi.

işin bknu çıkardınız yeter artık...

endeksi spek tahtasına çevirdiniz...

4. Burda söylenilen hisselerin uçması bir ilüzyon.Gerçek kazanç asla olamaz.Burda bunun tersini iddia edecek varsa buyursun gelsin.Gidecek hisseyi söylesin ve en önemlisi o hisseden en az 300-500 bin liralık alsın.O hisse %2 günlük kazanç sağlasın ben bu para piyasalarına tövbe ederim.

Bu uçan kaçan hisselere bakmayın .Hiçbirinde yatırımcı yok.Kimsede olmayan hisseleri uçuruyorlar olurda birileri herhangi bir potansiyelli hisseye girince gözüne far tutulmuş tavşan gibi dönüp kalıyor.Baktılar direniyor hisseyi geri basıyorlar.Bu tırı vırı hisselerde de böyle ,en sağlam hisselerde de böyle.

Örneğin dün Aselsan aldım 30 bin lot kadar hisse grafiğe göre yukarı yapması kaçınılmazdı.Ancak ben alır almaz bir daha üst kademeyi görmedi.Dünü en düşük de kapattı.Bugünde ben satana kadar tırmaladı durdu.Ben satınca roket.50 milyon hissede seni kim farkedecek diyorsunuz bazılarınız değil mi?İşte ilüzyonun büyüğü işlem hacmi.Öyle bir alış satış yok.Hatta borsada yatırımcı sayısı son yılların en düşük seviyesinde.Bu nedenle uçan piyada bile tokatlanmaya devam ediyoruz.

Bu ülke artık gayya kuyusu.Burdan hayır gelmez.Debelenip duruyorsunuz zararımı çıkaracağım diye ama yükselen piyasada alamadığınız hakkınızı düşen piyasada size yar etmeyecekler.Soyulduk ey halkım unutma bizi...

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    xbank bankacılık endeksi 2022 yılında %116 yükseldi.

işin bknu çıkardınız yeter artık...

endeksi spek tahtasına çevirdiniz...
    Abi bence %500 falan bile çıkabilirdi/çıkabilir dikkatli olmak lazım bu tarafta

BofA nın aldığı ilk 50 hisse

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    o kadar uzak uzak diyarlara neden bakılır bilmiyordum çok sonraları bir tez oluştu kafamda..
    uzak diyar da değil,
    kısaca FAANGM 250% yapacak dedi...
    yada son 20 yılda yaşanan global tüketim çılgınlığının 2 katı geliyor..
    fed en az mevcudun 2 kati kadar daha para basıyor..
    her taraf sature oldu.. ama fışkıracak..

verilsin fiyat hedefi sorun değil..
    amazon 300$ için de sebeplendirilsin..
    FAANGM olmayacaksa kim sırtlayacak ?
    Memento mori

ben uzak borsalardaki senetlerden anlamam açıkcası.mesela faang da neden netflix vardır bilemem.aklım ermez.

ama baltic dry endex düşünce ...japonyadan mitsui osaka lines ile nippon yusen in avrupa dan hapaglloyd gemicilik şirketlerini aldım...
    gedik interactive brokerla çalışaydı devam da ederdim ama etmediler.ederlerse belki.
    not:toplam 4 gemicilik şirketi aldım biri 1000 dolardan 3 dolara düştü yatırdığım para 1 yıl dolmadan !! tekrar yazayım yazıyla....
    bin dolardan üc dolara (üstelik şirketde batmadı bilakis piyasa değeri ve özkaynakları yükseldi).
    şirketin şöyle bir sloganla yola çıktı (make the ....great again. )...
    4.şirket hapaglloyd u (rahmetli dayım çalıştığı için almıştım sırf 18 inden emekli olana dek olabilir )

not:bu forumda başarısız ticaretlerimden örnek veriyorum hep . kazandıklarımı yazmamaya gayret ediyorum.

not:şirketlerden çok anlamam sadece baltic dry endeks dipde olduğu için ailemden isimlerini duyduğum şirketleri aldım bide japonlara güvendiğim için yoksa anlamam.
    şu an nedir ne değildir bilmiyorumda .

uyarı:uzman değilim yatırım uzmanı hiç olmadım asla da olmak istemem.
    y.t.d.

Sayfa 693/1000 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •